Voorste Heusden 42 Heusden

Specificaties:

Te koop: € 385.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 135 m2
  • Perceeloppervlakte: 585 m2
  • Inhoud: 605 m3
  • Bouwjaar: 1996

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze woning heeft alle woonvoorzieningen op de begane grond. Er is een ruime woonkamer met gezellige openhaard, een keuken die groot genoeg is om ook een tafel te kunnen plaatsen, een praktische bijkeuken en een royale slaapkamer met aangrenzende badkamer.
Voor uw gasten is voldoende ruimte op de eerste verdieping. Hier bevinden zich de tweede badkamer en een extra slaapkamer.
De tuin is sfeervol aangelegd. Er zijn mooie plantenborders met bloemen struiken en enkele bomen. Grenzend aan de woning bevindt zich een grote terrasoverkapping. Vanuit de tuin heeft u toegang tot de garage met rolpoort.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een royale hal met vide. Er ligt een lichtgrijze tegelvloer en de wanden zijn uitgevoerd in grijze breukstenen. Hier bevindt zich de mooie beukenhouten trapopgang die toegang geeft tot de 1e verdieping. Vanuit de hal heeft u via de vide zicht op de overloop op de eerste verdieping.

In de hal vindt u de meterkast (7 groepen, gasmeter en glasvezelaansluiting) en vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer.

Toilet
Deze toiletruimte is extra ruim. U vindt er een zwevend toilet en een fonteintje.
De ruimte is plafondhoog betegeld met grote lichte wandtegels. De tegelvloer die ook in de hal ligt is hier doorgelegd.
Deze ruimte wordt op en natuurlijke wijze geventileerd.

Woonkamer
De woonkamer heeft een speelse indeling door de deels schuin geplaatste wanden. Aan de voorzijde van de woning kan een gezellige zithoek worden ingericht. Hier bevindt zich een gashaard en er is een mooi hoekraam aanwezig van waaruit u zicht heeft op de levendige woonstraat.

Een eethoek laat zich uitstekend plaatsen in het gedeelte van de kamer wat zich aan de tuinzijde bevindt. Hier is een grote schuifpui aanwezig van waaruit u rechtstreeks toegang heeft tot een overdekte terras.

De wanden zijn opgetrokken uit lichtkleurige breukstenen die in schoonmetselwerk zijn aangebracht. Op de vloer liggen de grijs gemêleerde tegels die ook in de hal aanwezig zijn. Onder deze tegelvloer ligt vloerverwarming.

Omdat buiten de grote ramen in de voorgevel en de schuifpui in de achtergevel, nog een groot raam aanwezig is in de zijgevel, is de lichtinval in de woonkamer uitstekend.

Via een schuifdeur heeft u toegang tot de keuken.

Keuken
Ook vanuit de keuken heeft u rechtstreeks toegang tot het overdekte terras en de tuin; er is een grote schuifpui aanwezig die vrijwel volledig uit glas bestaat. Een extra raam bevindt zich boven het aanrecht.

De keukeninrichting bestaat uit een kunststof hoekopstelling met natuursteenblad. Er zijn een koelkast, een magnetron/oven en een vaatwasser aanwezig en er zijn diverse onder- en bovenkastjes.
Extra bergruimte vindt u in een laag keukenblokje wat tegen de wand met het portaal geplaatst is.

In deze keuken ligt een tegelvloer, de wanden zijn voorzien van spachtelputz.

Portaal
Vanuit dit portaal heeft u toegang tot de bijkeuken en tot het slaapgedeelte.

Bijkeuken
In de bijkeuken vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger. De wanden zijn deels betegeld en ook op de vloer liggen tegels. Er zijn een grote vaste kast en een uitstortgootsteen aanwezig. Een buitendeur geeft toegang tot de voorzijde van de woning.

Slaapgedeelte
Deze royale slaapkamer is circa 3.15 x 4.75 meter groot. Er is voldoende ruimte om een tweepersoonsbed en linnenkast te kunnen plaatsen. Er zijn twee ramen aanwezig van waaruit u zicht heeft in de tuin. Op de vloer ligt tapijt, de wanden zijn gestuukt en geschilderd.

Badkamer
Deze ruime badkamer is rechtstreeks te bereiken vanuit de slaapkamer.
U vindt er een ligbad, een douche, een zwevend toilet en een vaste wastafel met planchet en spiegel. Het sanitair is uitgevoerd in wit.

In de gevel zijn lichtdoorlatende glazen bouwstenen verwerkt en er is een extra raam aanwezig waardoor deze ruimte een fijne lichtinval heeft.
De wandtegels zijn deels licht en deels donker van kleur. Op de vloer liggen donkere tegels waaronder vloerverwarming aanwezig is.
Een designradiator en een warmtelamp maken het geheel compleet.

1e verdieping
Via de mooie beukenhouten trap met open trap treden bereikt u de overloop op de 1e verdieping. Hier ligt vloerbedekking. De wanden zijn deels voorzien van spachtelputz en deels uitgevoerd in schoonmetselwerk.
Er is een raam aanwezig.

Omdat de hal en de overloop door de vide met elkaar verbonden zijn, heeft u ook profijt van de lichtinval via de ramen die zich in en naast de voordeur bevinden.
Vanuit deze overloop heeft u toegang tot een slaapkamer, een badkamer en een technische ruimte.

Badkamer
De badkamer is plafondhoog betegeld met deels lichte en deels donkere wandtegels. Er zijn een toilet, een vaste wastafel en een douche met douchebak en scherm aanwezig. Boven deze vaste wastafel bevindt zich een planchet met spiegel.
Deze ruimte wordt verwarmd door middel van een radiator en kan worden geventileerd door het aanwezige raam.

Slaapkamer
Dit is een hele fijne extra ruimte. Een slaapkamer voor logées of een hele prettige hobby- of werkkamer.
De vloerbedekking die u aantrof op de overloop is hier doorgelegd. Wanden zijn gestuukt en geschilderd.
Onder de schuine delen van het dak zijn aan beide zijden bergruimtes afgescheiden. Er zijn twee ramen aanwezig waardoor de lichtinval uitstekend is.

Technische ruimte
Hier vindt u de gasgestookte cv-ketel (Nefit Ecomline HR bouwjaar 1996) en de ventilatiebox. Ook hier ligt vloerbedekking. De ruimte is voldoende groot om ook spullen in op te slaan. Omdat er een dakraam aanwezig is, hoeft u er overdag het licht niet aan.

TUIN
Voortuin
Het perceelsgedeelte aan de voorzijde van de woning is grotendeels verhard. Er zijn diverse parkeerplaatsen gerealiseerd.

Achtertuin
Direct grenzend aan de woning bevindt zich een royaal overdekt terras. Hier zit u van weer en wind beschut en kijkt u mooi uit over de tuin. Het terras is beklinkerd en grenst aan een gazon met plantenborders. Achter in de tuin bevindt zich een tweede beklinkerde terras. De tuin is mooi aangelegd met heesters, struiken en bloemrijke planten. Er zijn enkele mooie schaduw biedende bomen aanwezig.

In de tuin bevindt zich een houten tuinberging voor opslag van tuinmeubels en tuingereedschap.

Deze tuin grenst aan tuinen van achtergelegen woningen waardoor u er veel privacy geniet.

Garage
De garage bereikt u via een beklinkerde inrit aan de voorzijde van de woning. De hier aanwezige sectionaalpoort kan automatisch geopend worden. Er ligt een betonvloer en is een lichtkoepel aanwezig. Een gedeelte van de garage is middels een scheidingswand gescheiden en wordt gebruikt als extra bergruimte. Hier bevindt zich een uitstortgootsteen en hier is een raam aanwezig.

Deze garage kan door middel van een radiator worden verwarmd.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning is gebouwd in 1996.
– De woning is voorzien van dak- muur en vloerisolatie. In de buitenkozijnen is dubbele beglazing aanwezig.
– De volledige begane grondvloer (met uitzondering van de garage) is voorzien van vloerverwarming.
– Omstreeks 2000 werd het overdekte terras gerealiseerd.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een ideale woning voor mensen die nu of in de toekomst gelijkvloers willen gaan wonen. Er is een grote slaapkamer met comfortabele badkamer op de begane grond en er is een tweede slaapkamer met badkamer op de eerste verdieping. De tuin is mooi van afmeting en privacybiedend. U woont er op korte afstand van de plaatselijke een supermarkt nabij het gezellige dorpshart van Heusden.

Locatie: