Wilhelminastraat 53 A Asten

Specificaties:

Verkocht: € 235.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 75 m2
  • Perceeloppervlakte: 735 m2
  • Inhoud: 240 m3
  • Bouwjaar: 1962

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze bijzonder charmante maar zeer eenvoudige houten woning is gelegen in het centrum van Asten op een unieke locatie. U bereikt de woning via een doorgang die gelegen is tussen de woningen met huisnummer 53 en 55. Het perceel grenst aan de tuinen van de omliggende woningen en u woont er heerlijk rustig.
Mocht u overwegen om de woning te vervangen door een nieuwe woning dan is dit mogelijk. Het perceel heeft een woonbestemming en er ligt een bouwblok op.
Er zijn twee eenvoudige schuurtje aanwezig.

ALGEMEEN
Deze woning werd gebouwd in 1962. De woning is opgetrokken uit hout en middels betonpannen gedekt. Isolatie is niet aanwezig en de ramen zijn enkel beglaasd. De woning is voorzien van gas, water en elektra en aangesloten op de riolering. Glasvezel is binnengebracht. De woning wordt verwarmd middels een gaskachel die zich in de woonkamer bevindt. Een badkamer is niet aanwezig en in de woning zijn asbesthoudende materialen verwerkt.

De inrit die toegang geeft tot dit perceel is eigendom van de aangrenzende eigenaren. De toegang is via een erfdienstbaarheid geregeld.

Een bodemonderzoek werd uitgevoerd. Er hoeven geen restricties te worden gesteld aan de aan-of verkoop of aan toekomstige bouwactiviteiten. Het rapport is op verzoek beschikbaar.

INDELING en korte omschrijving
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een kleine hal. Hier bevindt zich de meterkast en eenvoudige trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van een mooie houtenvloer. Er is een vaste kast en er zijn veel ramen aanwezig. In de woonkamer bevindt zich een gaskachel.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een slaapkamer en tot de keuken.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is circa 3.10 x 3 meter groot. Wanden zijn voorzien van behang, op de vloer ligt laminaat en er zijn twee kasten aanwezig. Via deze slaapkamer kan de tweede slaapkamer worden bereikt.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer is circa 2 x 2.70 meter groot. Vloerafwerking ontbreekt, wanden zijn voorzien van behang en er is een groot raam aanwezig.

Keuken
De keukenruimte is voorzien van een eenvoudig aanrechtblok met een spoelbak en betegelde achterwand. Een geiser zorgt voor het warmwater. In de keuken ligt een laminaatvloer, de wanden zijn voorzien van behang. De kast onder de trap is vanuit te bereiken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot slaapkamer 2 en een portaal.

Portaal
Hier bevindt zich een vaste kast en van hieruit heeft u toegang tot het toilet. Dit portaal dient ook als achterom.

Toiletruimte
Hier bevindt zich een staand toilet en de aansluitingen voor de wasmachine.

1e verdieping
Via de trapopgang met afsluitbaar luik, bereikt u de 1e verdieping.
De verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout, het dak is beschoten met asbest dakplaten. Er zijn ramen in de beide zijgevels. Op eenvoudige wijze is hier een extra kamer gerealiseerd.

Tuin
Dit perceel grenst aan de tuinen die horen bij de omliggende woningen en biedt derhalve behoorlijk veel privacy.
De tuin is grotendeels voorzien van een gazon met langs de perceelsgrenzen planten en struiken. Op het perceel staan twee eenvoudige bergingen.

Berging 1: Deze berging heeft een afmeting van circa 7.85 x 3 meter en is opgetrokken uit betonsteen en gedekt middels asbestvrije golfplaten. Er is een tussenwand aanwezig waardoor deze ruimte gescheiden is in twee afzonderlijke ruimtes die beiden via een deur te bereiken zijn.

Berging 2 is opgetrokken uit betonplaten en eveneens gedekt middels asbestvrije golfplaten.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is echt een heel bijzonder plekje in Asten; nabij het centrum en toch bijzonder rustig. De woning is erg eenvoudig maar werd tot voor kort nog bewoond. De locatie zou zich ook uitstekend lenen om in de toekomst een nieuwe woning te realiseren.

Locatie: