Willem Alexanderstraat 10 Asten

Specificaties:

Te koop: € 675.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 187 m2
  • Perceeloppervlakte: 868 m2
  • Inhoud: 660 m3
  • Bouwjaar: 1990

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

In een rustige woonstraat gelegen vrijstaande woning met vrij gelegen achtertuin en grote garage. De woning heeft een mooie woonkamer, een eetkeuken en maar liefst 7 slaapkamers. Voor de garage ligt een lange inrit en de garage zelf biedt ruimte aan 4 auto’s en heeft extra bergruimte in de punt. De diepe achtertuin biedt veel privacy.

Algemeen
– Deze woning ligt aan een kindvriendelijk woonerf waar eigenlijk alleen bestemmingsverkeer komt. Centraal in de straat ligt een speelpleintje voor kinderen en er zijn extra parkeerplaatsen. Zowel de bossen, (basis)scholen, diverse sportparken en het dorpscentrum bevinden zich in de directe nabijheid. Vanuit deze woning bent u in circa 20 minuten in Eindhoven en Venlo.
– De woning heeft een erg mooie lichtinval door de aanwezige grote ramen.
– In de woonkamer is een houthaard aanwezig en er ligt een houten vloer. Via een schuifpui is de tuin rechtstreeks te bereiken.
– De keuken is voldoende groot om een eettafel te kunnen plaatsen.
– Er is een praktische bijkeuken waar wasmachine en droger kunnen staan en waar een spoelbak met werkblad aanwezig zijn. Hier bevindt zich ook een grote uitgediepte voorraadkast.
– Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en twee nette badkamers.
– Op de tweede verdieping zijn nog twee extra slaapkamers en er is een grote zolderkamer.
– Ramen en deuren zijn uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk kunststof waarin dubbele beglazing aanwezig is. Dak-, muur- en vloerisolatie is toegepast. Er is heteluchtverwarming aanwezig.
– Prachtig aangelegde achtertuin met een gazon, diverse terrassen, hagen, plantenborders en hoge bomen en er is een houten tuinberging.
– Via de inrit naast de woning heeft u toegang tot een grote garage van circa 10 x 6 meter met twee rolpoorten aan de straatzijde en een extra rolpoort aan de tuinzijde. De garage is in spouw gebouwd, volledig geïsoleerd en voorzien van elektra en water.
– Er zijn 15 zonnepanelen aanwezig.

Voortuin
In de voortuin staan voornamelijk vaste planten. Via een grindpad bereikt u de voordeur. De oprit die naast de woning ligt is beklinkerd en wel 20 meter lang. Via deze inrit heeft u toegang tot de grote garage. Tussen garage en woning bevindt zich een houten afscheiding met tuinpoort.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een ruime hal met wanden in schoonmetselwerk en een donkere tegelvloer. In de hal bevindt zich de houten trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast.
Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer.

Toilet
De toiletruimte is deels betegeld met lichte wandtegels waarboven zich sierpleisterwerk bevindt. Er zijn een zwevend toilet en een fonteintje aanwezig.

Woonkamer
De woonkamer heeft grote ramen en daardoor een prettige lichtinval. In de sfeervolle zithoek aan de voorzijde van de woning bevindt zich een schouw met houthaard. Een grote eettafel kan geplaatst worden in de ruimte naast de keuken. Hier is een schuifpui aanwezig die toegang geeft tot de tuin.
In de woonkamer ligt een houtenvloer, de wanden zijn voorzien van sierpleisterwerk.
Het plafond is gestuukt en er zijn spotjes geïntegreerd.

Keuken
De keuken heeft een ruime zithoek met hoekbank. U kunt er met 6 personen eten. Tegenover het zitgedeelte bevindt zich de keukeninrichting die in een hoekopstelling is geplaatst. Het werkblad is voorzien van een dubbele spoelbak en een 4-pits kookplaat. Als u aan het aanrecht staat heeft u via grote ramen zicht in de achtertuin. De keukeninrichting biedt veel bergruimte en is voorzien van een vaatwasser, een koelkast, een oven, een combi magnetron en een close-in boiler. Boven de kookplaat hangt een afzuigkap. De achterwand is betegeld, de overige wanden zijn voorzien van sierpleisterwerk. Er ligt een tegelvloer.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken
Hier vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger. Er is een werkblad met spoelbak aanwezig met boven- en onderkastjes. De tegelvloer is hier doorgelegd. In de bijkeuken bevindt zich een grote uitgediepte voorraadkast met schappen en een tegelvloer. Vanuit deze bijkeuken heeft u toegang tot de tuin.

Inpandige berging
In de zijgevel van de woning, aan de zijde van de oprit, bevindt zich een deur die toegang geeft tot een inpandige berging. Deze berging is circa 2.40 x 2.80 meter groot en ideaal voor het opslaan van tuingereedschap of voor het plaatsen van fietsen.

1e verdieping
De houten trap met open traptreden geeft toegang tot de overloop op de eerste verdieping. Er ligt vloerbedekking, de wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk. Via deze ruime overloop heeft u toegang tot een toiletruimte, twee badkamers en maar liefst 4 slaapkamers.

Toilet
Fijn als het kan: het toilet bevindt zich in een eigen ruimte en niet in de badkamer. Op de vloer liggen tegels, de wanden zijn halfhoog betegeld waarboven sierpleisterwerk aanwezig is. Het toilet is zwevend geplaatst en er is een fonteintje aanwezig.

Slaapkamers
Ouderslaapkamer
De grootste slaapkamer heeft een afmeting van circa 4.90 x 3.15 meter en ligt aan de tuinzijde van de woning. Er is een kamerbrede kastenwand aanwezig. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot het balkon en tot een van de badkamers.
Er ligt vloerbedekking, de wanden zijn voorzien van sierpleisterwerk en voor de ramen zijn rolluiken en horren aanwezig.

Badkamer 1
Deze badkamer is te bereiken vanuit slaapkamer 1 en heeft een deur naar de overloop. De wanden zijn plafondhoog betegeld en er ligt een tegelvloer.
Er zijn een vaste wastafel en een douche aanwezig. De vaste wastafel is in een badmeubel geplaatst en boven dit badmeubel hangt een spiegel. De douche is voorzien van een thermostaatkraan, een douchebak en een douchewand. Er is een raam aanwezig.

Slaapkamers
De overige 3 slaapkamers zijn respectievelijk circa 2.80 x 3.25 meter, 2.85 x 3.10 meter en 2.65 x 3.05 meter groot. Het zijn fijne kamers met voldoende ruimte voor een bed, een bureau en een kast. Iedere slaapkamer heeft een of meerdere grote ramen waarvoor rolluiken en horren aanwezig zijn.
De twee slaapkamers aan de straatzijde hebben beiden een vaste wastafel. Op een van beide kamers is een diepe vaste kast aanwezig.
De slaapkamer aan de tuinzijde heeft een deur die toegang geeft tot het balkon. In deze slaapkamers ligt vloerbedekking, de wanden zijn deels gestuukt en deels voorzien van sierpleisterwerk.

Badkamer 2
De kinderen hebben een eigen badkamer op de eerste verdieping.
Deze badkamer heeft een douche, een ligbad en een vaste wastafel in een badmeubel. Ook hier is een raam aanwezig.
De uitstraling is gelijk aan die van badkamer 1.

2e verdieping
Via een vaste trap bereikt u de overloop op de tweede verdieping. Hier is een groot dakraam aanwezig waardoor het overdag een prettige lichte ruimte is. Op de vloer ligt vloerbedekking, de wanden zijn deels uitgevoerd in schoonmetselwerk en deels voorzien van sierpleisterwerk. De aanwezige deuren geven toegang tot 3 (slaap)kamers en een technische ruimte (met heteluchtketel en gasboiler).

Slaapkamers
Ook deze slaapkamers hebben comfortabele maten en grote ramen. Er ligt vloerbedekking, de schoonmetselwerk wanden zijn geschilderd of voorzien van sierpleisterwerk.

Slaapkamer 1 heeft een woonoppervlak van 9 m2 en heeft een dakraam.
Slaapkamer 2 heeft een raam (met rolluik) met zicht op de tuin en is circa 9 m2 groot. Op deze kamer is een vaste wastafel aanwezig.
De grootste kamer heeft een woonoppervlak van circa 13 m2. Ook hier is een wastafel aanwezig. Er is bergruimte afgescheiden onder een gedeelte van het schuine dak. Deze kamer ligt aan de straatzijde.

Het zijn fijne extra slaapkamers of hobbyruimtes. Ook hier is de lichtinval uitstekend.

Garage
In deze grote garage kunnen met gemak 4 auto’s geplaatst worden. U zou ook een gedeelte kunnen afscheiden als kantoor of praktijkruimte of u zou er een mantelzorgwoning kunnen realiseren.
De garage is in spouw gebouwd, is volledig geïsoleerd en heeft een bergzolder op de eerste verdieping. Er zijn twee rolpoorten aanwezig in de voorgevel en er is een extra rolpoort in de achtergevel. In de zijgevel bevinden zich een loopdeur en twee ramen. Er is een uitstortgootsteen met waterkraan aanwezig. De begane grondvloer is uitgevoerd in beton en er is een smeerput. De verdieping bereikt u via een vaste trap. De hier aanwezige bergzolder is verdeeld in twee ruimtes. De ruimte aan de zijde van de oprit heeft een raam in de voorgevel.

Tuin
Direct grenzend aan de woning bevindt zich een groot terras wat bij de schuifpui deels overdekt wordt door het bovenliggende balkon.
Er zijn enkele plantenperkjes aanwezig. De terrasverharding is doorgezet als pad naast de garage. Hier bevindt zich het tweede terras.
Het overige gedeelte van de tuin is voorzien van een grasmat met plantenborders. In de tuin staan diverse haagjes en achter in de tuin is een houten tuinberging met overkapping aanwezig.
Deze tuin grenst aan de grote tuin van de achtergelegen woning. U kijkt in het groen.

AANVULLENDE INFORMATIE
Deze woning met garage is gebouwd in 1990. De woning heeft energielabel D.

LOCATIE
Deze woning werd gebouwd in de tijd dat grond nog minder schaars was, de woningen liggen op grotere percelen in een brede woonstraat met een speelpleintje en voldoende parkeermogelijkheden. De woonomgeving is rustig en kindvriendelijk.
Vanuit de woning loopt u binnen enkele minuten naar een basisschool en ook het Varendonck College is binnen enkele minuten te bereiken. Het centrum van Asten bevindt zich op circa 1 km terwijl u anderzijds binnen 1 km in het buitengebied wandelt. Het is er heerlijk wonen.

Locatie: