Wolfsberg 77 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 515.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 195 m2
  • Perceeloppervlakte: 457 m2
  • Inhoud: 835 m3
  • Bouwjaar: 2007

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze woning is 16 meter breed en heeft een prachtige uitstraling. Hier kunt u wonen en werken uitstekend combineren.
Deze woning heeft hele fijne leefruimten met o.a. een grote leefkeuken en een royale woonkamer en er zijn drie slaapkamers en een grote badkamer. De tweede verdieping is recent nog gerenoveerd tot een prachtige hobbyruimte. De tuin is op het westen georiënteerd en mooi breed en onderhouds-vriendelijk aangelegd. Aan de voorzijde van de woning is een royale inrit aanwezig waar eenvoudig vier auto’s kunnen staan.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een royale hal met donkere tegelvloer en gestuukte wanden. Er is een grote kast met schuifwanden aanwezig. Vanuit deze hal heeft u toegang tot het toilet, de keuken en een kantoorruimte. Door het aanwezige raam naast de voordeur heeft deze hal een fijne lichtinval.

Toilet
De toiletruimte is modern uitgevoerd. De donkere tegelvloer is ook hier doorgelegd en gecombineerd met witte wandtegels. Er zijn een zwevend toilet en een fontein aanwezig.

Kantoor
Deze kantoorruimte is enkele jaren geleden gerealiseerd in de ruimte die oorspronkelijk bij de garage hoorde.
Dit zou overigens ook een mooie chill kamer voor jeugd, speelkamer, hobbykamer of slaapkamer kunnen zijn.
Via het hier aanwezige raam kijkt u uit over de levendige woonstraat. Het is een prettig lichte ruimte die voorzien is van een gietvloer en kalkzandsteen muren die in een lichte kleur geschilderd zijn.
Via een deur heeft u toegang tot een grote berging. De wand die zich tussen deze kantoorruimte en de berging bevindt kan desgewenst eenvoudig verwijderd worden waardoor u er weer een garage van zou kunnen maken.

Berging
Deze berging heeft een afmeting van circa 4.10 x 3.15 meter en is voorzien van een gietvloer. Aan de tuinzijde zijn openslaande deuren aanwezig. In het plafond is een uitsparing aanwezig waar eventueel een trap kan worden geplaatst. U bereikt dan de zolderruimte die zich over het aangebouwde gedeelte bevindt. Deze ruimte is overigens ook via de 1e verdieping te bereiken.

Keuken
De ruime keuken is gelegen aan de tuinzijde van de woning.
Ook hier is de donkere tegelvloer gecombineerd met de strak gestucte witte wanden. De keukeninrichting is uitgevoerd in kunststof en voorzien van een natuursteen aanrechtblad. Een combi magnetron/oven, een oven, een koelkast, een vaatwasser en een 5-pits gaskookplaat (met wokbrander) zijn ingebouwd. Er is een rvs-afzuigkap aanwezig.

Via een brede doorgang bereikt u de woonkamer en via de tuindeuren heeft u direct toegang tot het terras en de achtertuin.

Woonkamer
De woonkamer is ruim en mooi licht. Er zijn drie ramen grote ramen aanwezig aan de straatzijde en via de openslaande deuren aan de tuinzijde heeft u rechtstreeks toegang tot het terras en de achtertuin.
Ook hier zijn wanden en plafond gestuukt. Op de vloer ligt laminaat met de uitstraling van hout. In de woonkamer bevindt zich een sfeervolle kachel. Deze kachel wordt ter overnamen aangeboden.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een portaal.

Portaal
Hier bevindt zich de tweede voordeur, een garderobehoek, een tweede toilet, een ruime provisiekast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
De wanden en het plafond zijn gestuukt en licht van kleur en er ligt een donkere tegelvloer.

Toilet
Deze ruimte is betegeld met lichte wandtegels en vloertegels die in de hal liggen, zijn ook hier aanwezig. U vindt er een hangtoilet met een fontein en er is een raampje aanwezig.

1e verdieping
Via de met tapijt beklede trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Het tapijt is doorgelegd op de overloop. Wanden zijn gestuukt en licht van kleur.
Op de overloop is een vaste kast aanwezig.

Badkamer
In de badkamer vindt u een schuin geplaatst ligbad, een douche met douchescherm, een zwevend toilet, een dubbele wastafel in een badmeubel en een designradiator. De grijze tegelvloer is gecombineerd met witte wandtegels. Er is een raam aanwezig waardoor deze ruimte op een natuurlijke wijze geventileerd kan worden.

Slaapkamer 1
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de tuinzijde en is via een uitbouw aan de achterzijde extra vergroot. Dit zorgt niet alleen voor extra ruimte maar maakt deze kamer ook extra sfeervol. De slaapkamer is circa 4.00 x 4.50 meter groot en voorzien van een vaste wastafel. Er ligt een onderhoudsvriendelijk laminaat. De wanden zijn deels gestuukt en deels voorzien van behang.

Vanuit deze ouderslaapkamer heeft u toegang tot een aangrenzende ruimte waar de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig zijn. Hier bevindt zich ook de cv-ketel (uit 2017). Schuifpanelen geven toegang tot een grote walk-in-closet. Een deur geeft toegang tot de grote bergzolder.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer heeft een afmeting van circa 4.00 x 3.30 meter. Ook hier zijn twee vaste kasten aanwezig. Qua afwerking is de kamer vergelijkbaar aan slaapkamer drie; fijn schuurwerk wanden en -plafond zijn gecombineerd met een laminaatvloer. In deze slaapkamer bevinden zich twee ramen.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer heeft een afmeting van circa 3.30 x 2.30 meter en is gelegen aan de straatzijde van de woning. De wanden zijn gestuukt en op de vloer ligt laminaat. Er zijn twee vaste kasten aanwezig. Achter een deur bevindt zich de trapopgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping
Deze ruimte is in 2019 volledig opnieuw afgewerkt. Er ligt een laminaatvloer en u kijkt er tegen het gestuukte plafond. Er is bergruimte aanwezig onder de schuine delen van het dak en er zijn twee dakramen.

TUIN
De brede oprit aan de voorzijde van de woning biedt parkeerruimte aan vier auto’s. Via deze inrit heeft u toegang tot de voordeur en tot de deur van het kantoor. De tweede voordeur kan worden bereikt via het beklinkerd pad aan de rechterzijde van de woning.

De achtertuin is afgescheiden van de buurpercelen door middel van houten panelen die deels met hedera zijn begroeid. Er ligt kunstgras en er zijn plantenborders aanwezig. Direct grenzend aan de woning bevindt zich een groot terras. Een tweede terras is gerealiseerd achter de oorspronkelijke garage. Dit is een heerlijke zonneplek uit de wind.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1968. Het dak is van onderuit geïsoleerd en ook de muren van de hoofdbouw zijn (in 2017) geïsoleerd. Dit gedeelte van de woning werd in 2007 intensief gerenoveerd waarbij ook vrijwel alle kozijnen werden vervangen door kozijnen met dubbele beglazing. De tweede verdieping is in 2019 opnieuw afgewerkt.
– In 2007 is de woning vergroot met een volledig geïsoleerde aanbouw aan de zijkant.
– De volledige begane grond is voorzien van vloerverwarming waaronder vloerisolatie aanwezig is.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een woning met een prachtige uitstraling. De woning ligt op een herkenbare locatie waardoor wonen en werken hier ook uitstekend gecombineerd kunnen worden. De woning is goed onderhouden en biedt veel ruimte. De tuin heeft een goede zonligging en is mooi breed.

LOCATIE
Deze woning is gelegen langs een van de toegangswegen naar het centrum van Asten. Vanuit de woonkamer kijkt u mooi weg richting de vrijstaande woningen aan de overzijde van de straat. Het centrum van Asten bereikt u binnen enkele minuten. Houdt u van wandelen in de natuur: vanuit deze woning bent u, eveneens binnen enkele minuten in de Polderse bossen.

Locatie: