Wolfsveld 57 Someren

Specificaties:

Verkocht: € 265.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 143 m2
  • Perceeloppervlakte: 202 m2
  • Inhoud: 445 m3
  • Bouwjaar: 1978

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze vriendelijke woning is erg mooi gelegen. Het is een woning die je omarmt en waar je je meteen thuis voelt. Aan de voorzijde kijkt u via de voortuin over een plantsoen met speeltoestellen, aan de achterzijde ziet u de hoge bomen die in Park het Loove staan. U heeft verrassend veel privacy in uw achtertuin.
De woonkamer heeft prachtige lichtinval door de grote ramen in zowel de voor- als achtergevel. Op de eerste verdieping zijn vier royale slaapkamers en ook de badkamer is ruim. Via een vaste trap bereikt u de grote tweede verdieping waar zich de vijfde slaapkamer bevindt. De tuin is sfeervol en groen. Achter in de tuin bevindt zich de garage die circa 3.50 x 6.75 meter groot is. Alles in de woning laat zien dat de eigenaren er met plezier gewoond hebben.

INDELING
Begane grond
Deze mooie hal is erg ruim bemeten. Er liggen handgebakken plavuizen tegels, de wanden en het plafond zijn gestuukt. Omdat naast de voordeur een groot raam aanwezig is, is de lichtinval uitstekend. In deze hal bevindt zich de meterkast en de eiken houten trap naar de eerste verdieping. Deze trap heeft open traptreden wat zorgt voor een extra ruimtelijk effect. Onder de trap is voldoende ruimte voor uw garderobe. De jassen hangen hier uit het zicht van de voordeur. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en tot de woonkamer.

Toilet
Deze toiletruimte is deels betegeld met daarboven gestuukte wanden. De plavuizenvloer is hier doorgelegd. Er zijn een duoblok en een fonteintje aanwezig.

Woonkamer
Ook in deze mooie lichte woonkamer is de plavuizen vloer aanwezig. De muren zijn uitgevoerd in kalkzand breuksteen en er is een spuitplafond. Aan de voorzijde van de woning kunt u vanuit de zithoek middels openslaande tuindeuren naar de voortuin, waar zich een terras bevindt. Aan de achterzijde van de woonkamer is voldoende ruimte om, dichtbij de keuken, een fijne eethoek te plaatsen.
Hier heeft u door de mooie grote ramen een prachtig zicht op de achtertuin.

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer, maar is deels aan het zicht onttrokken door een scheidingswand. De stijlvolle Eggersman keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en heeft een extra bergkast aan de overliggende zijnde. Deze hoogwaardige keuken is heeft een royaal aanrechtblad en is voorzien van een vaatwasser, een spoelbak, een koel-vriescombinatie, oven/magnetron en een keramische kookplaat met afzuigkap.
Onder de bovenkastjes zijn spots aanwezig.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin en er zijn grote ramen aanwezig waardoor ook hier de lichtinval uitstekend is.

1e verdieping
De trap in de hal geeft u toegang tot de ruime overloop op de 1e verdieping. De overloop is voorzien van een tapijt, de wanden en het plafond zijn gestuukt. Vanuit deze overloop heeft u toegang tot vier, voor dit type woning, ruim bemeten slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer 1
Eveneens aan de voorzijde van de woning ligt deze ruime ouderslaapkamer met een afmeting van circa 4.37 x 3.36 meter. Een van de muren is uitgevoerd in kalkzandbreuksteen, de overige wanden zijn gestuukt en op de vloer ligt tapijt.
Over de volle breedte van de kamer zijn ramen aanwezig. Er is voldoende ruimte om een tweepersoonsbed en linnenkast te plaatsen.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer ligt aan de straatzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 2.20 x 3.36 meter. Deze kamer is momenteel in gebruik als kledingruimte maar een bed, een linnenkast en bureau zouden ook eenvoudig geplaatst kunnen worden.

Badkamer
De badkamer is ruim en voorzien van een ligbad, vaste wastafel en toilet. Desgewenst kan er ook een bidet worden geplaatst. De hiervoor benodigde aansluitingen zijn aanwezig. De wanden en vloer zijn grotendeels betegeld met een bruine tegel, het plafond is gestuukt.

Slaapkamer 3 en 4
Deze slaapkamers bevinden zich aan de tuinzijde van de woning en zijn respectievelijk circa 2.90 x 3.42 meter en circa 3.42 x 3.65 meter groot. In de grootste van deze twee slaapkamers zijn kalkzandbreuksteenmuren gecombineerd met gestuukte wanden. De tweede kamer heeft gestuukte wanden. Op beide kamers ligt tapijt. Er zijn grote ramen aanwezig.

2e verdieping
Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Op de hier aanwezige overloop ligt vloerbedekking, de isolatieplaten zijn wit geschilderd en er is bergruimte onder de schuine delen van het dak aanwezig.

De wasmachine aansluiting en de cv-ketel bevinden zich in een aparte ruimte. De ketel is hagelnieuw. Het betreft een Vailliant combiketel van het type EcoTec plus 35-38/5-5lrw: een energiezuinige en geluidsarme cv-ketel met een bijzonder hoog rendement.

Via een deur heeft u toegang tot een extra hobby/slaapkamer.

Slaapkamer
Deze bijzonder ruime extra slaapkamer is voorzien van gestuukte wanden en vloerbedekking. De dakplaten zijn wit geschilderd en er is een Velux dakraam met rolgordijn aanwezig. De ruimte kan worden verwarmd door middel van een radiator en er is een vaste wastafel aanwezig.
Het is een prettige hobbyruimte of een mooie extra slaapkamer.

TUIN
De sfeervolle tuin is middels groene hagen afgescheiden van de buurpercelen. Er zijn diverse terrassen aangelegd die deels ook door hagen van elkaar gescheiden zijn. Er zijn mooie plantenborders met een veelheid aan bloemen en planten. Het tuinpad geeft toegang tot de garage die zich achter in de tuin bevindt.

Garage
De garage die bij deze woning hoort grenst aan binnenterrein wat zich achter de woning bevindt.
De garage is ½-steen uitgevoerd en heeft een stalen kantelpoort en een betonvloer. De aanwezige loopdeur geeft rechtstreeks toegang tot de tuin.
Deze garage heeft een afmeting van circa 3.50 x 6.75 meter.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze uitstekend onderhouden woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1978 en voorzien van dak-, muur en vloerisolatie.
– De volledige woning is voorzien van dubbele beglazing met uitzondering van de ramen in de twee slaapkamers aan de tuinzijde.
– In 2016 werden de dakpannen en het dakraam vernieuwd.
– In 2019 zijn de kozijnen op de eerste verdieping aan de straatzijde, vervangen.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
De werkelijk prachtige ligging, de fijne sfeer in de woning, de prachtige lichtinval, de ruimte die deze woning biedt, de privacy in de tuin en het feit dat er een garage is maken deze woning bijzonder aantrekkelijk.

LOCATIE
Deze woning ligt erg mooi. Tegenover de woning ligt een speelveldje met speeltoestellen voor de allerkleinsten, een basketbalveld en een plantsoen met een picknicktafel. Aan de achterzijde van de woning kijkt u tussen de huizen door en ziet u zelfs de bomen die op ’t park Loove staan. U woont er rustig en kindvriendelijk terwijl het centrum van Someren binnen enkele minuten te bereiken is.

Locatie: