Zagershof 10 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 525.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 123 m2
  • Perceeloppervlakte: 406 m2
  • Inhoud: 540 m3
  • Bouwjaar: 2002

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Dit is onmiskenbaar een architectonisch erg mooie woning!
Hier woont u op loopafstand van de winkels en toch rustig.
U kunt er een leven lang blijven wonen. Alle woonvoorzieningen bevinden zich op de begane grond en op de eerste verdieping zijn twee extra slaapkamers en een tweede badkamer aanwezig.
Hoewel de meeste woningen in deze straat een patiotuin hebben van circa 40 m2 is de achtertuin bij deze woning maar liefst ruim 240 m2 groot. De tuin van deze woning is mooi aangelegd en biedt veel privacy.
De hoge ramen in de voorgevel zorgen voor een mooie lichtinval op zowel de begane grond als op de eerste verdieping. De achtergevel bestaat zelfs bijna volledig uit glas. Het is een heel lichte woning waar zowel senioren als een klein gezin met veel plezier kunnen wonen.

INDELING
Begane grond
Direct bij binnenkomst is het effect van de mooie architectuur al zichtbaar: de voordeur van de woning geeft toegang tot een hal met hoge vide en lange ramen. De lichtinval is erg mooi. In deze hal ligt een donkere tegelvloer waaronder vloerverwarming aanwezig is. De wanden zijn voorzien van sierpleisterwerk. In de hal bevindt zich de houten trapopgang naar de eerste verdieping en vanuit deze hal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer.

Toilet
De toiletruimte is plafondhoog betegeld met witte wandtegels. De donkere vloertegels zijn hier doorgelegd. Er zijn een zwevend toilet en een fonteintje aanwezig. Deze ruimte wordt mechanisch geventileerd.

Woonkamer
De woonkamer met open keuken is circa 46 m2 groot. De tegelvloer met vloerverwarming die in de hal ligt, is ook hier aanwezig, de wanden zijn voorzien van sierpleisterwerk. De achtergevel van deze woonkamer bestaat vrijwel volledig uit glas. Er is een schuifpui aanwezig die rechtstreeks toegang geeft tot het grote overdekte terras wat zich hier bevindt. Door de grote ramen in deze achtergevel heeft u een prachtig zicht op de achtertuin.
Ook in de voorgevel zijn grote ramen aanwezig. Vanuit deze ramen kijkt u uit over een charmante woonstraat. De lichtinval in de woonkamer is uitzonderlijk mooi.

Keuken
De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en uitgevoerd in hoogglans magnolia en voorzien van een donker natuurstenen blad. U vindt er een magnetron, een oven, een koelkast en een 4-pitsgaskookplaat waarboven een afzuigkap hangt. De achterwand is betegeld met lichte wandtegels.
Vanuit deze keuken heeft u toegang tot het overdekte terras en de tuin.

Slaapkamer
De slaapkamer ligt aan de tuinzijde en heeft een afmeting van circa 4 x 3.60 meter. Er is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een linnenkast.
Er ligt een houten vloer. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer.

Badkamer
De badkamer is erg ruim en compleet ingericht. U vindt er een ligbad, een douche, een zwevend toilet en een vaste wastafel waarboven een spiegel hangt en waarnaast zich een opbergmeubel bevindt.
De wanden zijn plafondhoog betegeld.

Bijkeuken
Deze bijkeuken bevindt zich naast de keuken. Wanden en vloer zijn betegeld en hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur. Van hieruit heeft u toegang tot de garage.

Garage
De garage is voorzien van een rolpoort die op afstand te bedienen is. Er is een klein keukenblokje met spoelbak en koud- en warmwater kraan. Extra bergruimte vindt u in een vaste kast die zich onder de trap bevindt en in een plafondhoge kast met schuifpanelen. De garage is te verwarmen middels een radiator.

Meterkast
De meterkast bevindt zich aan de buitenzijde van de woning. De deur bevindt zich naast de garagepoort. Hier vindt u de gasmeter en de elektriciteitsmeter.

1e VERDIEPING
Via de houten trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Er is een raam aanwezig en ook de hoge ramen in de vide, zorgen voor extra lichtinval. Op deze overloop ligt een houten vloer, de wanden zijn voorzien van spuitwerk. Vanuit deze overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers, een badkamer en vaste kast waarin de cv-ketel hangt (Nefit HR combiketel uit 2020).

Slaapkamers
De slaapkamers op deze verdieping zijn respectievelijk circa 3.25 x 5.75 en 3.80 x 2.70 meter groot. In deze ruime kamers ligt een houten vloer.

Badkamer
In deze badkamer bevinden zich een vaste wastafel met planchet en spiegel en een douche met douchebak, douchescherm en thermostaatkraan. Er zijn glazen bouwstenen toegepast waardoor indirect daglicht aanwezig is. Tegelwerk en sanitair zijn licht van kleur.

2e VERDIEPING
Via een vlizotrap heeft u toegang tot de bergzolder op de tweede verdieping.
Deze ruimte is circa 1.90 x 3.80 meter groot en circa 1.35 meter (gemiddeld) hoog. Hier hangt het balansventilatiesysteem.

TUIN
De tuin is met zorg aangelegd. Direct grenzend aan de woning is een overdekt terras aanwezig. Dit overdekte terras is circa 3 x 6.50 meter groot. U kunt er eenvoudig een grote eettafel of loungeset plaatsen.
Grenzend aan dit terras ligt een grasmat waarlangs paden en plantenborders zijn aangelegd. Een van de paden leidt tot een tweede terras dat volledig op het zuiden georiënteerd is; een heerlijk plekje in het voor- en najaar. Het tweede pad leidt naar een tuinhuis achter in de tuin.

Voor de kliko’s is een plekje gecreëerd achter een groene haag waar ze volledig uit het zicht kunnen staan.

Als u in de tuin zit, ziet u hoofdzakelijk de bomen die in de achtergelegen tuinen staan. Het Zagershof ligt hoger dan de achtergelegen Emmastraat waardoor u er veel privacy heeft.

Tuinhuis
Het tuinhuis is opgetrokken uit hout en heeft een overkapping aan de voorzijde. Een dubbele deur geeft toegang tot een berg/hobbyruimte van circa 3 x 3 meter. Hier is een keukenblokje aanwezig met spoelbak en kraan.
Extra bergruimte vindt u in een afgescheiden gedeelte van circa 1.25 x 4.40 meter. Hier zijn schappen aanwezig en hier bevindt zich de beregeningscomputer ten behoeve van de sproei-installatie die zich in de tuin bevindt.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze in 2002 gebouwde woning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel B.
– Onder de tegelvloer op de begane grond is vloerverwarming aanwezig.
– De ramen in de woonkamer aan de voorzijde zijn voorzien van screens.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Deze woning heeft eigenlijk alles: de woning heeft een mooie uitstraling, een fijne lichtinval, een sfeervolle tuin en is levensloopbestendig. U woont in het centrum maar toch rustig.

LOCATIE
Deze woning ligt aan het Zagershof, een voor auto’s doodlopende woonstraat. Deze straat is voorzien van mooie straatklinkers, er zijn hoge bomen en er is een mooie straatverlichting. Alle voortuintjes zijn afgescheiden met beukenhaagjes.

Aan het einde van de doodlopende weg is een trap aanwezig die toegang geeft tot het parkeerterrein wat behoort bij winkelcentrum “Emmapassage”. In dit kleinschalige overdekte winkelcentrum vindt u een supermarkt en een viswinkel. Het centrum van Asten met o.a. de Hema, de Albert Heijn en het gemeentehuis, bereikt u binnen enkele wandelminuten.

Locatie: