Gerry Kanters

foto-van-neervenMag ik me aan u voorstellen? Mijn naam is Gerry Kanters, ik werk vanaf 1989 in de makelaardij. Twee jaar later werd ik beëdigd, destijds als jongste vrouwelijke makelaar van Nederland.

Niet belangrijk, toch stiekem een beetje trots ben ik op het feit dat ik in 1996 het zes miljoenste huis in Nederland verkocht. Een woning gelegen aan de Ruusbroeclaan te Helmond, gebouwd door Jean Coopmans Bouwbedrijf uit Deurne. Ter ere daarvan werd een gedenksteen in de gevel geplaatst die door koningin Beatrix is onthuld.

Geschiedenis van Gerry Kanters Makelaardij

In 2008 ben ik mijn eigen bedrijf gestart, in hetzelfde gebied waar ik langer dan 15 jaar als makelaar actief ben, in en rond de Brabantse dorpen Asten, Someren en Deurne. Een mooi gebied, met veel voorzieningen, gezellige dorpen, mooie natuur en een gemoedelijke sfeer. Dat spreekt mij aan.

Ik heb wat met mensen, en ook met huizen en bedrijfspanden. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal en als makelaar mag je daar iets van meemaken. Ik vind het de uitdaging dat zo te doen dat je in elk opzicht kwaliteit levert. Zowel een goede, eerlijke verkoopprijs, als een correcte en vriendelijke benadering van alle partijen, gedurende het hele traject.

Heeft u vragen neem vrijblijvend contact met mij op.