Nieuwbouwplan Asten Vastgoedmaatschappij Van der Loo

Update 15 november

Wat gaat de bouw toch snel: Op 15 november is gevierd dat het “hoogste punt” van de eerste woningen is bereikt.

Een feestelijk activiteit en een leuke gelegenheid voor de kopers om nader kennis met elkaar te maken.

 

 

Update 31 oktober:

Wat wordt het mooi!

De dakplaten zijn al gelegd en men is al begonnen met het metselwerk. Hoe de woningen er in het echt uit komen zien, wordt al steeds duidelijker. Wat wordt het toch mooi!

Een echte toevoeging voor Asten.

 

 

Update 02 oktober:

De bouw is gestart en vordert al snel

Deze week is zijn de koopovereenkomst en de aannemingsovereenkomst van de laatste vrijstaand geschakelde woning getekend. Er is momenteel nog maar 1 tweekapper te koop. Maar voor deze woning hebben zich al weer een paar kandidaten gemeld. Fijn dat we al zoveel mensen blij hebben kunnen maken met een nieuwe woning!

De bouw vordert nu snel. De vorige week is de ruwe begane grond vloer van de vrijstaand geschakelde woningen en de tweekappers al aangebracht en op dit moment is men bezig met het plaatsen van de wanden. Je ziet de woningen vorm krijgen.

Bijgaand een foto van de bouwactiviteiten.

 

Update juni 2019

Binnenkort wordt gestart met de bouw van dit mooie project. Er zijn op dit moment nog enkele woningen beschikbaar. Het betreft 3 twee-onder-een-kap-woningen en 1 vrijstaand-geschakelde woning.

Mocht u belangstelling hebben voor een van deze woningen. Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0493-380951 of 06-23188373. Mailen kan ook naar: info@gerrykantersmakelaardij.nl

 

“Wonen aan de Linde”

Medio juni/juli start de bouw van deze nieuwbouwwoningen op de hoek van de Industrielaan en Prins Bernhardstraat. Inmiddels zijn alle hoek- rij en patiowoningen verkocht. Er zijn nog enkele tweekappers en 1 vrijstaand geschakelde woning te koop.

Met de komst van deze wijk krijgt Asten er een diversiteit aan woningen bij.

Aan de rand van de Prins Bernhardstraat worden 4 vrijstaand-geschakelde woningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De woningen hebben een eigentijdse jaren 30 stijl. Dit sluit mooi aan bij het karakter van de straat.

Het centrum van de nieuw wijk wordt ingevuld met 19 moderne patiowoningen. Deze woningen hebben 2 bouwlagen waardoor de wijk een sfeervol intiem karakter krijgt.

De 6 hoekwoningen en 10 rijwoningen liggen aan de binnenrand van de wijk. De woningen hebben een speels karakter door de verspringende gevel en de afwisselende steenkleur.

Voor meer informatie over deze woningen kunt u kijken op www.wonenaandelinde.nl of contact opnemen met ons via info@gerrykantersmakelaardij.nl

Nieuwe woonwijk op loopafstand van het centrum van Asten

Vastgoedmaatschappij Van der Loo BV heeft een plan ontwikkeld op de hoek van de Industrielaan en Prins Bernhardstraat. Bedrijvigheid maakt plaats voor een knusse woonwijk met stijlvolle uitstraling! Dit plan biedt een diversiteit aan koopwoningen: rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers, vrijstaand geschakelde woningen en patiowoningen.

Het voorlopige ontwerp voor de koopwoningen (grondgebonden woningen) is klaar. Een mooi moment om mensen die belangstelling hebben in een woning binnen dit project te informeren. De voorlopige brochure en plattegrond kunt u hieronder downloaden.

Interesse in dit project?
Meldt u alvast aan als gegadigden via info@gerrykantersmakelaardij.nl

Download documenten:

Brochure : download brochure
Plattegrond: download plattegrond

PERSBERICHT

Juni 2018

Beste geïnteresseerde in nieuwbouwplan Prins Bernhardstraat / Industrielaan,

Zoals u wellicht heeft gezien is inmiddels gestart de sloop van de oude panden op de hoek van Industrielaan/ Prins Bernhardstraat. In september 2018 maakt ook de Formido plaats voor deze nieuwe ontwikkeling.

Vastgoedmaatschappij Van der Loo B.V. is samen met o.a. de architect, gemeente en aannemer druk bezig om de plannen verder uit te werken. Een hele klus die meer tijd in beslag neemt dan vooraf werd voorzien. We gaan hierdoor steeds meer richting de vakantieperiode. Omdat veel mensen dan op vakantie kunnen zijn zal de verkoop niet in deze periode van start gaan. De tussenliggende periode zal worden benut om het hele proces en de uitwerking van de plannen zo zorgvuldig mogelijk te doorlopen waarbij we al kunnen melden dat eind deze maand de omgevingsvergunning zal worden aangevraagd. Momenteel wordt met alle betrokken partijen de verkoopplanning verder uitgewerkt. In september zullen we aangeven wanneer de verkoop zal gaan starten.

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld dan kan dat nog altijd.