Nieuwbouwplan Asten Vastgoedmaatschappij Van der Loo

Nieuwe woonwijk op loopafstand van het centrum van Asten

Vastgoedmaatschappij Van der Loo BV heeft een plan ontwikkeld op de hoek van de Industrielaan en Prins Bernhardstraat. Bedrijvigheid maakt plaats voor een knusse woonwijk met stijlvolle uitstraling! Dit plan biedt een diversiteit aan koopwoningen: rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers, vrijstaand geschakelde woningen en patiowoningen.

Het voorlopige ontwerp voor de koopwoningen (grondgebonden woningen) is klaar. Een mooi moment om mensen die belangstelling hebben in een woning binnen dit project te informeren. De voorlopige brochure en plattegrond kunt u hieronder downloaden.

Interesse in dit project?
Meldt u alvast aan als gegadigden via info@gerrykantersmakelaardij.nl

Download documenten:

Brochure : download brochure
Plattegrond: download plattegrond

PERSBERICHT

Juni 2018

Beste geïnteresseerde in nieuwbouwplan Prins Bernhardstraat / Industrielaan,

Zoals u wellicht heeft gezien is inmiddels gestart de sloop van de oude panden op de hoek van Industrielaan/ Prins Bernhardstraat. In september 2018 maakt ook de Formido plaats voor deze nieuwe ontwikkeling.

Vastgoedmaatschappij Van der Loo B.V. is samen met o.a. de architect, gemeente en aannemer druk bezig om de plannen verder uit te werken. Een hele klus die meer tijd in beslag neemt dan vooraf werd voorzien. We gaan hierdoor steeds meer richting de vakantieperiode. Omdat veel mensen dan op vakantie kunnen zijn zal de verkoop niet in deze periode van start gaan. De tussenliggende periode zal worden benut om het hele proces en de uitwerking van de plannen zo zorgvuldig mogelijk te doorlopen waarbij we al kunnen melden dat eind deze maand de omgevingsvergunning zal worden aangevraagd. Momenteel wordt met alle betrokken partijen de verkoopplanning verder uitgewerkt. In september zullen we aangeven wanneer de verkoop zal gaan starten.

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld dan kan dat nog altijd.