Ontwikkelingen Industrielaan / Prins Bernhardstraat

Zoals u wellicht heeft gezien is inmiddels gestart de sloop van de oude panden op de hoek van Industrielaan/ Prins Bernhardstraat. In september 2018 maakt ook de Formido plaats voor deze nieuwe ontwikkeling.

Vastgoedmaatschappij Van der Loo B.V.  is samen met o.a. de architect, gemeente en aannemer druk bezig om de plannen verder uit te werken. Een hele klus die meer tijd in beslag neemt dan vooraf werd voorzien. We gaan hierdoor steeds meer richting de vakantieperiode. Omdat veel mensen dan op vakantie kunnen zijn zal de verkoop niet in deze periode van start gaan. De tussenliggende periode zal worden benut om het hele proces en de uitwerking van de plannen zo zorgvuldig mogelijk te doorlopen waarbij we al kunnen melden dat eind deze maand de omgevingsvergunning zal worden aangevraagd. Momenteel wordt met alle betrokken partijen de verkoopplanning verder uitgewerkt. In september ontvangt iedereen die zich als geïnteresseerde voor dit project heeft gemeld, een mail waarin zal worden aangeven wanneer de verkoop zal gaan starten.

Op het moment dat de verkoop start ontvangen de mensen op de kandidatenlijst de verkoopinformatie waaronder de tekeningen, de technische omschrijving inclusief een afwerkstaat en een definitieve situatietekening.

Bij die informatie vindt u dan ook een inschrijfformulier waarop u uw voorkeuren kunt aangeven en die u vervolgens binnen de aangegeven tijd mag retourneren.