Antoniusstraat 20 Heusden

Specificaties:

Verkocht: € 875.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 187 m2
  • Perceeloppervlakte: 2025 m2
  • Inhoud: 1040 m3
  • Bouwjaar: 1999

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze stijlvolle vrijstaande woning met grote garage/hobbyruimte ligt in een van de mooiste woonstraten van Heusden.
Deze woning is gebouwd onder gebruikmaking van eerste klas materialen en tot in de puntjes afgewerkt. Het perceel waarop deze woning ligt is ruim 2.000 m2 groot.

Bijzonderheden
– Gebouwd in 1999 en volledig geïsoleerd en uitstekend onderhouden.
– Mooie gedetailleerde gevels met brede daklijsten en gedekt met gebakken pannen.
– Grote (hardhouten) ramen die zorgdragen voor een fijne lichtinval in de woning.
– Ruime hal met vide en trappenhuis met eikenhouten trappen naar eerste en tweede verdieping.
– Woonkamer met schouw en erker.
– Leefkeuken met kookeiland en voldoende ruimte voor en grote tafel.
– Drie slaapkamers op de eerste verdieping. Een van deze slaapkamers kan eenvoudig gesplitst worden waardoor er een vierde slaapkamer gerealiseerd kan worden.
– Paneeldeuren met houten architraven in de volledige woning.
– Vloerverwarming onder de volledige begane grondvloer inclusief garage/hobbyruimte. Ook onder de tegelvloer in de badkamer en in het toilet op de eerste verdieping is vloerverwarming aanwezig.
– Brede carport aan de voorzijde met daarachter een grote garage/hobbyruimte die van binnenuit te bereiken is. Deze garage hobbyruimte is deels voorzien van een bergzolder.
– Overdekt terras aan de achterzijde met lichtkoepels en heater.
– Parkachtige tuin met plantenborders, hobbyweide en tuinberging. Er is een beregeningssysteem (inclusief put en ontijzeringsinstallatie) aanwezig.
– Deze woning heeft energielabel B.

Voorzijde
De voortuin is circa 10 meter diep. Er is een beklinkerd pad met aan beide zijden plantenperken die omzoom worden door lage hagen. Aan de rechterzijde van het plantenperk bevindt zich de beklinkerde inrit naar de carport en garage. Deze inrit is voldoende groot om meerdere auto’s te kunnen plaatsen. Langs de carport en de garage bevindt zich een sierpoort die toegang geeft tot de achtertuin.

Aan de linkerzijde van het plantenperk bevindt zich een gazon met pad waarlangs ook bloemenperkjes zijn ingericht. In de zomer loopt u er onder een bloemenboog. Ook van hieruit is er toegang tot de achtertuin.

INDELING
Begane grond
De dubbele voordeur bevindt zich in het midden van de woning en wordt overdekt door het bovenliggende balkon wat op twee pilaren rust.
Deze stijlvolle entree geeft toegang tot een ruime hal met fraai trappenhuis. De hal is voorzien van een Noorse leisteenvloer (met vloerverwarming) en gestuukte wanden. Via dubbele deuren heeft u toegang tot de woonkamer. Een tweede deur geeft toegang tot de keuken.

Woonkamer
Woonkamer met mooie lichtinval door grote ramen in gevels en in de erker. Rondom de gashaard kan een gezellige zithoek worden geplaatst en er is voldoende ruimte voor een grote tafel.
De Noorse leisteenvloer met vloerverwarming is ook hier aanwezig. De wanden zijn gestuukt en tussen wanden en plafond zijn sierlijsten aanwezig. Deze sierlijsten doen tevens dienst als gordijnkoof. Via openslaande tuindeuren heeft u toegang tot het overdekte terras en de tuin.

Keuken
Leefkeuken met keukeninrichting uit twee delen.
Er is een kookeiland met keramische kookplaat, natuursteen aanrechtblad, voorraadlades en bergkasten. Boven dit kookeiland bevindt zich een, in het plafond geïntegreerde, afzuigkap.

Het tweede gedeelte van de keukeninrichting is in een lengteopstelling tegen de muur geplaatst. Hier vindt u de koelkast, de vaatwasser, de oven en de magnetron. In het natuursteenaanrechtblad bevindt zich de spoelbak en boven het aanrecht is een raam aanwezig.

Aan de straatzijde is ruimte voor een grote eettafel. Via bijna plafondhoge ramen kijkt u uit over de diepe voortuin en de woonstraat. Er is een ingebouwde voorraadkast aanwezig. De Noorse leisteenvloer met vloerverwarming is doorgelegd in deze keuken. De wanden zijn gestuukt.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de hal, de woonkamer en een portaal.

Portaal
Hier bevindt zich de buitendeur naar het overdekte terras en de tuin.
Vanuit dit portaal heeft u toegang tot de keuken, het toilet, de bijkeuken en de tweede hal.

Toilet
De toiletruimte is plafondhoog betegeld met lichte wandtegels. Er zijn een fontein en een zwevend toilet aanwezig.
Sanitair en tegelwerk is licht van kleur, op de vloer liggen Noorse leisteentegels. Er is een raampje aanwezig.

Hal
In deze hal bevindt de meterkast (12 groepen, 3 krachtgroepen, gasmeter, glasvezelaansluiting) en hier is een garderobe.
De wanden zijn gestuukt, de leisteenvloer is ook hier aanwezig.

Ook onder de natuursteentegels in het portaal, het toilet en de tweede hal is vloerverwarming aanwezig.

Bijkeuken
In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger en er is voldoende ruimte voor een extra koelkast en vriezer. Er ligt een tegelvloer en er is een uitstortgootsteen.

Garage / hobbyruimte
Onder de hier aanwezige betonvloer ligt vloerverwarming. Zowel aan de straatzijde als aan de tuinzijde zijn dubbele houten toegangsdeuren aanwezig.
De ruimte is voorzien van krachtstroom en er is een brandhaspel.
Boven een gedeelte van deze ruimte is een grote bergzolder aanwezig.
Er zijn diverse ramen en er is een loopdeur richting de tuin.

1e verdieping
Via een eikenhouten trap met open traptreden heeft u toegang tot de overloop met vide op de eerste verdieping. Op deze overloop bevindt zich een dubbele deur die toegang geeft tot het balkon aan de voorzijde van de woning. De overige deuren geven toegang tot drie slaapkamers, het toilet en de badkamer.

Toilet
Deze ruimte is voorzien van een lichte wandbetegeling. Er zijn een zwevend toilet en een fontein aanwezig. Op de vloer ligt een combinatie van lichte en (kleine) donkere tegels waaronder vloerverwarming aanwezig is.

Slaapkamer 1
Deze kamer heeft een afmeting van circa 7.80 x 3.35 meter en kan desgewenst eenvoudig gesplitst worden waardoor er twee kamers ontstaan. Deze slaapkamer is vanuit de overloop via twee deuren te bereiken.
In de voorgevel en in de achtergevel zijn ramen aanwezig en er is een extra raam in de zijgevel. In deze kamer ligt vloerbedekking. De wanden zijn gestuukt en in de spuitwerk plafonds zijn spots aanwezig.

Slaapkamer 2 en 3
Deze kamers zijn respectievelijk circa 3.33 x 4.60 meter en 3.33 x 3.05 meter groot. Er ligt vloerbedekking, wanden zijn gestuukt en het plafond is voorzien van spuitwerk met ingebouwde spots. Het zijn prettige lichte kamers met grote ramen. Er is voldoende ruimte voor bed, bureau en linnenkast.

Badkamer
Gelegen aan de tuinzijde van de woning en voorzien van een bijna plafondhoge wandbetegeling. In deze badkamer bevinden zich een ligbad, een douchecabine met glazen wand en er zijn twee vaste wastafels waarboven een natuursteen planchet en een grote spiegel aanwezig zijn. Op de vloer liggen overwegend witte tegels die worden afgewisseld met kleine zwarte tegels in ruitmotief. Er ligt vloerverwarming. Er is een groot raam aanwezig maar de ruimte kan ook mechanisch geventileerd worden.

2e verdieping
Via een eikenhouten trap heeft u toegang tot de 2e verdieping.
Hier bevinden zich 3 separate ruimtes. Een van de ruimtes heeft een dakkapel, in een andere ruimte bevindt zich de gasgestookte cv-ketel (Nefit HR-combi-ketel uit 1999). U kijkt er tegen de geïsoleerde dakplaten.
De gordingen zijn uitgevoerd in hout en er zijn stalen spanten aanwezig.

TUIN
De parkachtige tuin is met zorg aangelegd.
Direct grenzend aan de woning bevindt zich een groot overdekt terras met lichtkoepels en een warmtelamp. Extra terrassen vindt u in de tuin zelf. Er ligt een grasmat, er zijn wandelpaden, hagen en plantenborders met een veelheid aan bloemen en planten. Achter in de tuin ligt een speel- dierenweide.
U heeft de mogelijkheid om uw eigen groentetuin aan te leggen.
In de tuin bevindt zich een in spouw gebouwde stenen tuinberging waarin zich de ontijzeringsinstallatie bevindt. De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie met pomp en put.
De tuin wordt van de buurpercelen gescheiden door beukenhagen.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in een rustige woonomgeving aan de rand van het dorpshart van Heusden. De woonstraat is landelijk en op korte afstand bevindt zich een speelveldje met speeltoestellen van de allerkleinsten. Vanuit de woning wandelt u zo het buitengebied in.

Locatie: