Verkoop

De verkoop van uw woning begint met een kennismakings-gesprek. We lopen samen uw woning door en bespreken uw wensen. Vervolgens doe ik u een voorstel waarbij ik aangeef en motiveer wat een reële vraagprijs kan zijn, hoe u uw woning in optimale verkoopconditie kunt krijgen, wat u verplicht bent te melden aan de koper en hoe ik de woning graag voor u zou verkopen.

Dan is de keus aan u. Besluit u met mij in zee te gaan, dan zorg ik ervoor dat uw woning goed gepresenteerd wordt, zowel op het internet (mijn site, Funda, Huislijn en Jaap) als in een verzorgde brochure.

Doorslaggevend zijn echter de bezichtigingen. U geeft mij vertrouwen – neem alleen al het feit dat ik onbekende mensen in uw huis mag rondleiden – ik wil dat méér dan waarmaken. Dat doe ik met een nette ontvangst, door (potentiële) kopers de tijd te geven om rustig rond te kijken en ze helder te informeren over alle aspecten van de woning. Uiteraard houd ik u persoonlijk op de hoogte van de vorderingen.

Dat geldt voor het hele proces, vanaf de eerste bezichtiging tot en met de eindinspectie van de woning en het tekenen van de akte bij de notaris. U kunt erop rekenen dat ik alles de aandacht geef die u, maar ook de toekomstige bewoners van uw huis verdienen!

Deeldiensten

Voor verkopers die veel zelf willen doen, maar op een paar punten toch ondersteuning willen van een professionele makelaar, bied ik de mogelijkheid om te kiezen voor deeldiensten.

Vraag naar de voorwaarden en tarieven van de individuele diensten.