Gildeplein 37 Lierop

Specificaties:

Verkocht: € 535.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 185 m2
  • Perceeloppervlakte: 410 m2
  • Inhoud: 695 m3
  • Bouwjaar: 2018

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze moderne en duurzame vrijstaande woning werd in 2018 volledige in hout gebouwd. De woning is optimaal geïsoleerd, voorzien van een warmtepomp, een zonneboiler en er zijn 13 zonnepanelen.
U bent volledig klaar voor de toekomst!

Bij de woning hoort een grote garage met afgescheiden hobbyruimte en een mooie tuin met groentekas en moestuintje. U woont er aan de rand van het schilderachtige en gastvrije Lierop.

Kom gerust een kijkje nemen.

Bijzonderheden
– Gebouwd in 2018 en opgetrokken uit hout; duurzaam en milieuvriendelijk.
– Uitgebreid isolatiepakket. Zelfs de binnenmuren en vloeren zijn voorzien van isolatie om geluidsdoorslag zoveel mogelijk te beperken en warmte per kamer zo goed mogelijk te kunnen regelen.
– Deze woning heeft energielabel A++.
– Verwarming met een luchtwaterwarmtepomp met vloerverwarming onder de begane grondvloer. Met de luchtwaterwarmtepomp kan in de zomer ook (enkele graden) gekoeld worden.
Er zijn aansluitingen voor radiatoren op de verdiepingen. De radiatoren zijn nooit geplaatst omdat dit niet nodig bleek.
– Deze woning heeft een moderne afwerking en een efficiënte indeling.
De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar. Tussen woonkamer en keuken bevindt zich een kookeiland. Zowel op de eerste als op de tweede verdieping is een badkamer aanwezig. Er zijn in totaal 5 slaapkamers.
– In de woonkamer bevindt zich een vide waardoor er extra licht binnenvalt vanuit 3 dakramen.
– Voor de dakramen zijn screens aanwezig. De overige ramen op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van ingebouwde rolluiken.
– Er is een grote, volledige geïsoleerde vrijstaande garage waarin een hobbyruimte is afgescheiden en waarboven een bergzolder aanwezig is.
– Grenzend aan de woning bevindt zich een groot overdekt terras en in de tuin staat een groentekas en is een moestuintje aangelegd.
– Langs de woning ligt een parkje met water en groen.
– U woont er aan de rand van Lierop. Binnen een straal van 1 km bevinden zich een supermarkt, een basisschool, een kinderopvang, een restaurant en een bushalte.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een ruime hal met gevlinderde betonvloer en gestuukte wanden. In de hal bevindt zich de meterkast (glasvezel, watermeter, electrameter en elektragroepen) en de trapopgang naar de eerste verdieping waaronder een bergkast aanwezig is.
Vanuit deze hal heeft u toegang tot het toilet en via een zwart stalen schuifdeur met glas heeft u toegang tot de woonkamer.

Toilet
De toiletruimte heeft een plafondhoge lichte wandbetegeling. Er is een zwevend toilet aanwezig waarvan de achterwand is betegeld met een licht grijze wandtegel met vintagemotief.

Woonkamer
Deze woonkamer staat in open verbinding met de keuken.
De gevlinderde betonvloer is hier doorgelegd, de wanden zijn deels gestuukt en geschilderd en deels voorzien van een behang. Er zijn hoge plinten aanwezig.
In de voorgevel bevindt zich een groot raam en er is een hoog geplaatst raam in de linker zijgevel.
Aan de rechterzijde (de tuinzijde) zijn openslaande tuindeuren aanwezig en er is een extra raam wat doorloopt tot op de grond. Dit laatste raam bevindt zich ter hoogte van het kookeiland.
Erg mooi is de vide die deze woonkamer ook verbinden met de overloop op de eerste verdieping. In het dak wat u van hieruit ziet zijn drie dakramen geplaatst.

Keuken
De keukeninrichting bestaat uit een kookeiland met 5-pits inductiekookplaat, een afzuigkap (met plasmafilter), een oven, een vaatwasser en grote lades.
In de lengteopstelling tegen de achterwand bevindt zich extra bergruimte. Hier bevindt zich de spoelbak. In de hoge kast is een uitsparing waarin een koelkast en een vriezer kunnen worden geplaatst. Deze keukeninrichting is uitgevoerd in een wit en heeft een lichtgrijs kunststof aanrechtblad.

De tuindeuren geven toegang tot een groot overdekt terras. De raamkozijnen zijn zwart geschilderd.

Bijkeuken
In de bijkeuken vindt u de luchtwaterwarmtepomp en de aansluitingen voor wasmachine en droger. Hier bevinden zich ook het vat voor de zonneboiler en de unit voor de vloerverwarming. Er is vloerverwarming aanwezig onder de volledige begane grond vloer. Met een luchtwaterwarmtepomp kan deze vloer ook enkele graden gekoeld worden in de zomerperiode.

1e verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping.
Op de overloop bevindt zich een vaste kast die zich onder de trapopgang naar de tweede verdieping bevindt en er is een “droogkast” een grote vaste kast die door de eigenaren gebruikt wordt om de was te drogen maar die natuurlijk ook dienst kan doen als grote bergruimte.
Deze overloop staat in open verbinding met de woonkamer door een vide waarboven een (lig)net hangt en waarover een houten “bruggetje” loopt. Boven deze vide zijn 3 ramen aanwezig.

Er zijn 3 slaapkamers en er is een badkamer.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn ruim van maat. Twee slaapkamers zijn circa 3.60 x 3.45 meter groot. De derde slaapkamer heeft een afmeting van circa 4.63 x 3.60/2.25 meter. Deze laatste kamer heeft een grote kast (onder de trapopgang naar de tweede verdieping) en een dakraam wat volledig te verduisteren is.
De overige twee kamers hebben een raam in de gevel waarvoor rolluiken zijn geplaatst. Alle ramen zijn voorzien van horren.
De schuinte van het dak begint op circa 1.70 meter. U heeft er nauwelijks last van bij het indelen van de kamers.
De wanden en het plafond zijn gestuukt en geschilderd, op de vloer ligt linoleum.

Badkamer
In de badkamer vindt u een douche, een ligbad, een zwevend toilet en twee ronde vaste wastafels die op een houten plateau zijn geplaatst.
De douche is voorzien van een douchebak, een handsproeier en een regendouchekop.
De wanden in deze badkamer zijn betegeld met lichte wandtegels. De achterwand van het toilet en het ligbad zijn betegeld met grijze tegels. Ook op de vloer ligt een grijze tegel.
Deze ruimte heeft een raam maar is ook mechanisch te ventileren.

2e verdieping
De overloop op de tweede verdieping bereikt u via een vaste trap die zich achter een houten schuifpaneel bevindt. De overloop is voorzien van linoleum, de wanden zijn gestukt en geschilderd.
Via een wandtrap heeft u toegang tot de 3e verdieping.
Er is een groot kledingrek gerealiseerd onder het schuine gedeelte van het dak; niet alleen erg mooi maar ook bijzonder praktisch.

Vanuit deze overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers.

Slaapkamers
De eerste slaapkamer / kantoorruimte bevindt zich aan de tuinzijde van de woning. Hier staat een bureau en hier zijn kastenwanden afgescheiden onder de schuine delen van het dak. Deze kasten en dit bureau hebben een industriële stoere uitstraling. Ze zijn ingebouwd en blijven in de woning achter.

Via deze kamer heeft u toegang tot de bergkast die zich achter de trap bevindt.
Op de vloer ligt linoleum, de wanden zijn gestukt en geschilderd.
Deze kamer is deels open tot in de nok en deels voorzien van een “nokberging”.

De tweede slaapkamer ligt aan de straatzijde van de woning. Er is een groot gevelraam aanwezig.
Ook deze kamer is voorzien van een linoleumvloer en gestuukte en geschilderde wanden. U kijkt er tegen de punt van het dak. Deze kamer heeft een eigen badkamer

Badkamer
Deze badkamer heeft een wandbetegeling en er ligt een tegelvloer.
Er zijn een zwevend toilet, een douche en een vaste wastafel aanwezig.
De douche heeft een douchebak en een regendouche, de wand achter het zwevende toilet is betegeld met een vintage tegel en de ronde wastafel is op een stoer houten onderstel geplaatst.

3e verdieping
Hier bevinden zich de omvormer van de zonnepanelen en de mechanische ventilatie box.

TUIN
Deze woning is zo op het perceel geplaatst dat u er omheen kunt lopen.
Links van de woning liggen betontegels. Hier bevindt zich de buitenunit van de warmtepomp. Tussen de woning en de perceelsgrens is een poort aanwezig.

In het tuingedeelte tussen de woning en de garage staat een hobbykas, er is een moestuintje aangelegd en hier ligt een bloemenperkje.
Rechts van de woning bevindt zich het overdekte terras.
Omdat de beukenhaag die hier staat wat lager is, kijkt u mooi uit over het groen aan de overzijde van de straat.
De beukenhaag is doorgezet aan de voorzijde van de woning.

GARAGE MET ATELIER
De garage met atelier heeft een afmeting van circa 4.80 x 8.80 meter en is volledig geïsoleerd.
De berging/autostalling kan worden bereikt via een stalen kantelpoort in de voorgevel. Er is een raam aanwezig. Via een trap heeft u toegang tot de berging die zich op de eerste verdieping bevindt. De garage is voorzien van een betonvloer.
Het atelier heeft een dubbele buitendeur en een groot raam in de zijgevel.
Hier zijn de aansluitingen aanwezig waardoor u er eventueel een kitchenette kunt plaatsen en een toilet en douche zou kunnen realiseren.

ALGEMEEN
Deze woning is gebouwd volgens het houtskeletbouwprincipe. Er zijn twee stalen balken aanwezig en er is een betonvloer op de begane grond. De woning is verder volledig in hout gebouwd. De buitengevel zijn uitgevoerd in behandeld vurenhout. Omdat alle binnenwanden ook geïsoleerd zijn, kun je per kamer de verwarming beter regelen.

LOCATIE
Deze woning ligt op de hoek van het Gildeplein en de Vaandrig. Aan de overzijde van de Vaandrig ligt een parkje met water en groen met daarachter een akker. U kijkt er over het groen. Aan het Gildeplein ligt een mooi plantsoen met speeltoestellen voor de allerkleinsten. In dit gedeelte van Lierop komt eigenlijk alleen bestemmingsverkeer. Het is er rustig wonen.

LIEROP
Lierop is een pittoreske kerkdorp van de gemeente Someren en vooral bekend door haar koepelkerk. In Lierop bevindt zich een supermarkt, een basisschool en een kinderopvang.
Het centrum is klein maar gezellig, u vindt er een uitstekend pannenkoeken- restaurant. Lierop telt circa 2.100 inwoners en is een kerkdorp van de gemeente Someren. Lierop is uitstekend bereikbaar via de Snelweg A67 (Eindhoven-Venlo) en de N266 (Helmond-Weert).

Locatie: