Hemonystraat 4 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 565.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 165 m2
  • Perceeloppervlakte: 491 m2
  • Inhoud: 755 m3
  • Bouwjaar: 1979

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Vrijstaande woning met inpandige garage en aangebouwde atelier annex hobbyruimte. Deze woning ligt op een perceel van 491 m2 in een van de mooiste wijken van Asten.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1978 en goed onderhouden.
• Mooie woonkamer met vrijstaande haard.
• Open keuken waar voldoende ruimte is voor een grote eettafel.
• Garage is van binnenuit te bereiken.
• In 2001 vergroot met een atelier afmeting van circa 7.35 x 3.50 meter. Deze ruimte bestaat uit aan de tuinzijde vrijwel volledig uit glas.
• 4 slaapkamer op de eerste verdieping en een extra slaapkamer op de tweede verdieping.
• Tuin met mooie breedte en diepte verhouding en veel privacy.

Ligging
De ligging is erg mooi: De woning ligt in een ruim opgezette straat in een groene woonomgeving. Er staan hoofdzakelijk vrijstaande woningen op ruime percelen. Op 50 meter van de woning ligt een speelveld voor kleine kinderen. Binnen een straal van 300 meter van de woning bevinden zich een basisschool, de hockey en voetbalvelden, het Klok en Peelmuseum en het planetarium.
Het buitengebied bereikt u binnen enkele wandelminuten en het centrum van Asten bevindt zich op circa 800 – 1000 meter van de woning.
Ook de uitvalswegen richting Helmond, Eindhoven, Venlo en Weert zijn vanuit deze woning eenvoudig te bereiken.

Voorzijde
De straat waaraan deze woning ligt is voorzien van een beklinkering. Aan beide zijde van de straat zijn groenstroken aanwezig; een smalle groenstrook aan de zijde van de straat waaraan deze woning ligt en een brede groenstrook aan de overzijde. Aan beide zijde staan volwassen bomen die vooral in de zomer voor een groen straatbeeld zorgen.

Voortuin
De voortuin is voorzien van haagjes en plantenborders. Rechts van de woning bevindt zich een pad met poort waardoor u rechtstreeks toegang heeft tot de tuin. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich de verharde oprit naar de garage. Hier bevindt zich ook de voordeur.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een ruime hal met plavuizenvloer en schoonmetselwerkwanden die in een lichte tint gesausd zijn.
Hier bevindt zich de meterkast en de hardhouten trapopgang naar boven. Tegenover de meterkast is achter een muurtje garderoberuimte afgescheiden.
Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de kelder en de woonkamer.

Toilet
Toiletruimte met staand closet en fonteintje. De wanden zijn deels betegeld waarboven pleisterwerk aanwezig is. De plavuizenvloer is doorgelegd.

Kelder
Maar liefst circa 13 m2 groot (5.60 x 2.40 m) en op stahoogte. De vloer is gecoat, muren zijn bezet en er is een raampje.

Woonkamer
Erg mooi ingedeelde kamer met vrijstaande haard.
Er zijn grote ramen in de voor- en zijgevel en in de achtergevel bevindt zich een bijna kamerbrede schuifpui die vrijwel volledig uit glas bestaat. De lichtinval is erg mooi. Aan de voorzijde kijkt u uit over de groene woonstraat, aan de achterzijde heeft u zicht op de mooie achtertuin.
Er ligt een houten planken vloer, de wanden zijn gestuukt.
De aanwezige hoekhaard is aan twee zijde zichtbaar en is gasgestookt.

Keuken
De bevindt zich achter de hal en staat in open verbinding met de woonkamer. De houtenvloer is hier doorgelegd en de wanden zijn gestuukt.
Een grote eettafel kan er eenvoudig worden geplaatst. De aanwezige grote ramen bieden zicht in de tuin.
De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en heeft een extra werkblad aan de eetkamerzijde waaraan eventueel enkele krukken geplaatst kunnen worden.
Het aanrechtblad en het extra werkblad zijn uitgevoerd in natuursteen. In het aanrechtblad bevinden zich een 4-pits inductiekookplaat en een spoelbak.
De keukeninrichting is voorzien van een koelkast, een magnetron/oven en een vaatwasser. Boven de kookplaat hangt een afzuigkap en boven het aanrechtblad is tegelwerk aanwezig.

Bijkeuken
Via de keuken bereikt u de bijkeuken. Hier vinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger en er is voldoende ruimte om een extra koelkast of een vrieskast te kunnen plaatsen. Er ligt een tegelvloer en de wanden zijn gestuukt.
De deuren geven toegang tot respectievelijk de garage en de tuin.

Garage
De garage heeft een afmeting van circa 4.75 x 3.90 meter. Er ligt een betonvloer en de wanden zijn uitgevoerd in kalkzandsteen in schoonmetselwerk. De ruimte kan worden verwarmd met een radiator. Er is een elektrische rolpoort aanwezig.

Atelier / hobbyruimte
Als u via de bijkeuken naar buiten gaat kunt u overdekt de deur naar het atelier bereiken.
Dit atelier is circa 7.35 x 3.50 meter groot. Er ligt een laminaatvloer en de schoonmetselwerk wanden zijn gesausd. De gevel aan de tuinzijde bestaat volledig uit glas waardoor u prachtig uitkijkt over de tuin. In de zomer kunt u de aanwezig schuifpui open zetten en een optimaal binnenbuitengevoel realiseren.
Buiten de grote glaswand aan de tuinzijde zijn er nog een extra raam in de achtergevel en twee lichtkoepels in het dak. De lichtinval is optimaal.
Het atelier heeft een eigen toiletruimte en er is een eenvoudig aanrechtblokje aanwezig met kraan en spoelbak. De ruimte kan verwarmd worden met een gasgevelkachel.

1e verdieping
De hardhouten trapopgang in de hal geeft toegang tot een ruime overloop op de eerste verdieping. Hier ligt vloerbedekking. De wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk en in een licht kleur gesausd. Een gevelraam zorgt voor voldoende lichtinval. De aanwezige deuren geven toegang tot de badkamer en tot 4 slaapkamers.

Badkamer
Deze badkamer is ruim bemeten. U vindt er een dubbele wastafel, een ligbad, een douche en een toilet. De wanden zijn plafondhoog betegeld en ook op de vloer liggen tegels. Onder het schuine gedeelte van het dak is bergruimte afgescheiden en er is een raam aanwezig.

Slaapkamers
Er zijn vier slaapkamers. Drie slaapkamers bevinden zich in de hoofdbouw, de vierde slaapkamer ligt boven de garage.
Op alle slaapkamers ligt vloerbedekking. Ze zijn voorzien van schoonmetselwerk of crabwerk wanden die in een licht tint gesausd zijn.
De slaapkamers aan de voorzijde en de slaapkamer boven de garage hebben extra bergruimte onder de schuine delen van het dak.

De slaapkamers zijn ruim en goed in te delen en hebben een of twee grote ramen.

2e verdieping
Via een vaste trap bereikt u de voorzolder op de tweede verdieping. Er ligt vloerbedekking en hier hangt de cv-ketel (merk: Bosch, bouwjaar 2005).
Vanuit de voorzolder heeft u toegang tot de 5e slaapkamer.

Slaapkamer
Deze extra slaapkamer/hobbyruimte heeft een dakraam en is erg ruim. De plafondplaten zijn wit geschilderd en er ligt vloerzeil. Er is een radiator aanwezig.

TUIN
Eigenlijk zou u deze tuin in de zomer moeten kunnen zien. Er staat een keur aan vaste planten die in het voorjaar, in de zomer en in het najaar zorgen voor een kleuren palet. Er zijn hagen, bomen en poortjes met klimop en door de tuin lopen wandelpaden.
U kunt heerlijk zitten onder het overdekt terras dat zich tegen de achtergevel van de woning bevindt of op het grote terras voor het atelier.
De tuin is op het zuiden georiënteerd en grenst aan de tuinen van buurpercelen.

AANVULLENDE INFORMATIE
Deze woning is geïsoleerd naar de eisen van 1978 en heeft energielabel D.

Locatie: