Jasmijnstraat 26 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 315.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 134 m2
  • Perceeloppervlakte: 210 m2
  • Inhoud: 445 m3
  • Bouwjaar: 1967

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Uitgebouwde hoekwoning met ruime berging en circa 8 meter diepe achtertuin. Uitstekend onderhouden en op korte afstand van het centrum gelegen. De huidige eigenaren hebben er altijd met veel plezier gewoond en dat zie je terug in de woning.

Bijzonderheden
– Gebouwd in 1961, vergroot in 1975.
– Enkele jaren geleden werden de gevels gereinigd en opnieuw gevoegd.
– De woning is voorzien van dubbele beglazing en de muren zijn na- geïsoleerd.
– De cv-ketel is omstreeks 2021 geplaatst.
– De mooie tuin heeft een prettige zonligging (zuidzuidwest) en biedt veel privacy.
– Het is een kindvriendelijke woonomgeving. Schuin tegenover de woning ligt een groot speelveld met speeltoestellen voor de allerkleinsten.
– Deze woning heeft energielabel C.

Voorzijde
De woning ligt op enige afstand van de straat. Tussen de straat en de voortuin ligt een groenstrook en een trottoir.
Via een gezamenlijk pad met de buren heeft u toegang tot de voordeur. De voortuin is voorzien van een grasmat en er zijn enkele plantenborders.

INDELING
Begane grond
Hal met tegelvloer en granolwerk wanden. In de hal bevinden zich de trapopgang, de meterkast en het toilet. Tussen de meterkast en het toilet is ruimte voor een garderobe. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer.

Meterkast
Met gas- en electrameters (5 groepen en een aardlekschakelaar).
De watermeter bevindt zich onder de mat bij de voordeur.

Toilet
Toiletruimte met toilet en fonteintje. De wandbetegeling is circa 1.50 meter hoog aangebracht en er is een raampje aanwezig.

Woonkamer
Deze woonkamer heeft een grote raam in voorgevel. Samen met de lichtkoepels in het aangebouwde gedeelte en de grote ramen in de achtergevel zorgt dit voor een fijne lichtinval.
In deze woonkamer ligt een houten vloer, de wanden zijn voorzien van fijn schuurwerk en tussen wanden en plafond zijn sierlijsten aangebracht. Er is een gashaard aanwezig met natuursteen omlijsting en een strak gestuukte schouw.

Keuken
De keuken bevindt zich in het verlengde van de hal en staat in half open verbinding met de woonkamer. De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst. Het aanrechtblad is royaal en voorzien van een spoelbak en een 4-pitsgaskookplaat waarboven een afzuigkap hangt. Er is een koelkast ingebouwd en er is veel bergruimte. De wanden zijn voorzien van behang en er ligt een tegelvloer.

Eetkamer
In 1975 werd deze woning vergroot met een aanbouw over de volle breedte van de woning. Hier is voldoende ruimte om een grote eettafel te kunnen plaatsen.
Langs een van de wanden is een kastenwand aanwezig waarin zich de aansluitingen voor wasmachine en droger bevinden. De tegelvloer die in de keuken ligt is ook hier aanwezig. Door de grote ramen in de achtergevel heeft u zicht in de verzorgde achtertuin. In het dak zijn twee lichtkoepel aanwezig waardoor deze ruimte een fijne lichtinval heeft.
Van hieruit heeft u toegang tot de achtertuin.

1e verdieping
Via de trapopgang met open traptreden bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Hier ligt vloerbedekking, de wanden zijn gestuukt en er is een grote kast aanwezig.
De deuren op de overloop geven toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn allen voorzien van tapijt. De wanden zijn gestuukt en geschilderd. De twee grootste slaapkamers zijn circa 3.55 x 3.20/3.25 meter groot, de 3e kamer heeft een afmeting van circa 2.75 x 2.30 meter. In deze laatste kamer bevindt zich een grote kastenwand met schuifpanelen.

Badkamer
De badkamer heeft een lichte wandbetegeling en er liggen donkere vloertegels. Er zijn een toilet, een douche en een vaste wastafel aanwezig. De douche is voorzien van een douchebak en een thermostaatkraan. De wastafel is in een badmeubel geplaatst.
Deze ruimte wordt op een natuurlijke wijze geventileerd. Deze badkamer kan te zijner tijd vrij eenvoudig worden vergroot door een stukje van de overloop en de vaste kast (die zich op de overloop bevindt) bij deze ruimte te betrekken.

2e verdieping
Een vaste trap geeft toegang tot de voorzolder op tweede verdieping. Er ligt vloerbedekking, de wanden zijn geschilderd en er is een dakraam. Onder de schuine delen van het dak bevinden zich bergruimtes. Op deze voorzolder hangt de cv-ketel (Remeha CR uit 2021). Vanuit deze voorzolder heeft u toegang tot de 4e slaapkamer.

Slaapkamer
Deze slaapkamer heeft een groot dakraam, er ligt vloerbedekking en er is bergruimte afgescheiden onder de schuine delen van het dak.
Er is een radiator aanwezig. Het is een fijne extra slaapkamer of hobbyruimte.

Tuin
Direct grenzend aan de tuin is een terras aangelegd waarvan de verharding doorloopt als pad naar de berging en de tuinpoort. Deze tuinpoort geeft toegang tot het buurpad.

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met vaste planten langs beide perceelsgrenzen. In het midden van de tuin ligt een perkje met planten en siergrind.
Achter in de tuin, over de volle breedte ervan, bevindt zich een berging van 3 meter breed. Er ligt een betonvloer en er is een keukenblokje aanwezig.

LOCATIE
De woning is gelegen in een rustige woonstraat op korte afstand van het centrum. Een speelveldje bevindt zich vrijwel tegenover de woning en ook sporthal De Schop, het evenemententerrein en de tennisvelden liggen op steenworp afstand. Met de auto rijdt u binnen 5 minuten naar de A67.

Locatie: