Kuijperlaan 16 Heusden

Specificaties:

Verkocht onder voorbehoud: € 660.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 195 m2
  • Perceeloppervlakte: 1003 m2
  • Inhoud: 875 m3
  • Bouwjaar: 2006

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

In 2006 gebouwde uniek gelegen woning met prachtige tuin en garage. In deze wijk liggen uitsluitend mooie vrijstaande woningen op grote percelen in een groene woonomgeving. De woning is bijzonder ruim en gebouwd met gebruikmaking van eerste klas materialen. De woonkamer is royaal en prachtig op de tuin georiënteerd. De keuken heeft een luxe inrichting en kan door schuifdeuren van de woonkamer worden gescheiden. Ook is op de begane grond een slaap- en badkamer aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een hobbyruimte, een badkamer en een apart toilet. De Kuijperlaan is een prachtige brede laan met aan beide zijden brede groenstroken met grote bomen. Deze woning is rustig gelegen aan een doodlopend gedeelte van deze weg.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft u toegang tot een royale hal met vide. Deze hal is heerlijk licht. Er zijn ramen aanwezig in en naast de voordeur en er is een extra raam in de voorgevel. Ook het grote raam in de vide draagt hier zeker aan bij. In de hal bevinden zich de meterkast, een garderobe en de trap naar de eerste verdieping. De vloer is betegeld met grijze vloertegels, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en licht van kleur. Vanuit de hal heeft u toegang tot de toiletruimte en de woonkamer.

Toilet
De wanden in de toiletruimte zijn deels betegeld en deels voorzien van spachtelputz. Er zijn een zwevend toilet, een urinoir en een hoekfontein aanwezig. Het sanitair en de wandtegels zijn uitgevoerd in wit, op de vloer liggen grijsgemêleerde tegels.

Woonkamer
Via een hoge paneeldeur bereikt u de ruime woonkamer. De grijze tegelvloer is ook hier aanwezig en gecombineerd met wanden in spachtelputz. Het plafond is gestuukt en voorzien van spotjes. Door de vele grote ramen is de lichtinval uitstekend en heeft u een prachtig zicht op de tuin. De tuin is via een schuifpui en een loopdeur rechtstreeks te bereiken.
Een werkhoek laat zich uitstekend inrichten aan de voorzijde van de woning. Hier zijn twee half hoge wanden geplaatst waarachter u rustig kunt zitten zonder het contact met de woonkamer volledig te verliezen. Deze hoek kan echter ook zonder problemen bij de woonkamer worden gevoegd. Een leeshoekje kan eenvoudig gerealiseerd worden bij de prachtige vrijstaande gaskachel. Voor een grote eethoek is plaats bij het hoekraam op korte afstand van de keuken en er is voldoende ruimte voor een ruime zithoek centraal in de woonkamer.
De wand bij de kachel is halfrond geplaatst. De kachel, de roedeverdeling in de ramen en deze halfronde muur dragen zeker bij aan de vriendelijke uitstraling van deze woonkamer. Via dubbele schuifdeuren met geslepen glas heeft u toegang tot de leefkeuken.

Keuken
Dit is heerlijke plek. Boven het aanrechtblad zijn twee grote ramen aanwezig waardoor de keuken prettig licht is. Het aanrechtblad is uitgevoerd in Corian en biedt u alle ruimte om de heerlijkste maaltijden te kunnen bereiden. Ook in de keuken is voldoende ruimte voor een eettafel.
De keukeninrichting is uitgevoerd in hoogglans rood en in een hoekopstelling geplaatst. U vindt er een koelkast, een magnetron/oven/grill, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een 1 ½-maatspoelbak.
De tegelvloer is vanuit de woonkamer doorgelegd in de keuken, de wanden zijn voorzien van spachtelputz. In het gestucte plafond zijn spots aanwezig.

Portaal
Vanuit de woonkamer bereikt u een portaal van waaruit u toegang heeft tot een bijkeuken, een slaapkamer en de tuin.
De vloer is betegeld, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en de buitendeur bestaat grotendeels uit glas.

Bijkeuken
Hier vindt u de aansluitingen voor wm en droger en er is een uitstortgootsteen. De vloer en de achterwand van het fontein zijn betegeld.

Slaapkamer
Deze kamer heeft een afmeting van circa 4.05 x 4.50 meter. Op de vloer ligt kersenhout, de wanden zijn voorzien van spachtelputz die deels op kleur geschilderd zijn. In het plafond zijn spotjes aanwezig. Er is een airco/verwarmingsunit aanwezig waarmee u de kamer in de zomer heerlijk kunt koelen. Deze kamer heeft grote ramen aan de tuinzijde. Door het aanwezige draaikiepkozijn heeft u rechtstreeks toegang tot de tuin. Dit raam heeft een ingebouwd rolluik waardoor de kamer ’s avonds te verduisteren is.

Badkamer
Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer.
Deze ruime en luxe badkamer is voorzien van stucwerk wanden en een tegelvloer met vloerverwarming. Er zijn twee vaste wastafels die in een badmeubel geplaatst zijn. Er is een royaal ligbad met thermostaatkraan en handsproeier en er is een douche die achter een halfronde wand is geplaatst. Deze douche heeft een mozaïek wandbetegeling en er zijn massagesproeiers en een handdouche aanwezig. Er is een zwevend toilet met luxe elektrische toiletbril met sproei en föhn functie en er is een luxe combi-sauna aanwezig waarbij de traditionele Finse sauna is gecombineerd met een infrarood sauna. In deze badkamer kunt u heerlijk ontspannen, uitrusten en opladen.

1e verdieping
Via de mahoniehouten trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot 3 slaapkamers, een badkamer, een toilet en een hobbyruimte. De overloop heeft een laminaatvloer, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is gestuct. Door het raam in de vide is de overloop overdag prettig licht.

Toilet
Het toilet bevindt zich in een eigen ruimte. De wanden zijn deels betegeld en deels voorzien van spachtelputz. Op de vloer liggen afwisselend zwarte en witte tegels. Het sanitair bestaat uit een zwevend toilet en een fontein.

Badkamer
De badkamer is plafondhoog betegeld met lichte wandtegels. Op de vloer liggen zwarte en witte tegels. Er is een douche met douchebak, glaswanden en thermostaatkraan en er is een vaste wastafel met badmeubel.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn gestuct en ieder kamer heeft een groot raam waarvoor een rolluik aanwezig is. De kamers zijn voldoende groot om een 2-persoonsbed te kunnen plaatsen. De slaapkamers zijn respectievelijk ca 3.97 x 3.83 meter, ca 3.95 x 3.85 meter en ca 4.30 x 4.05 meter groot. Op twee slaapkamers zijn grote vaste kasten aanwezig. De derde kamer heeft een grote dakkapel.

Vanuit deze derde kamer heeft u toegang tot een doorloop waarlangs de technische ruimte en de klimaatcentrale zijn gelegen. Via deze doorloop bereikt u een grote hobbyruimte.

In de technische ruimte vindt u de Daalderop heteluchtverwarmingen en een wtw installatie.

Hobbyruimte
De ruime hobbykamer heeft een groot dakraam. Er ligt een laminaatvloer en u kijkt er tegen keurige isolatieplaten. De wanden zijn voorzien van spuitwerk en onder de schuine delen van het dak zijn schuifwanden geplaatst waarachter zich bergruimte bevindt.

2e verdieping
Via een vlizotrap heeft u toegang tot een grote bergzolder. Hier bevindt zich de omvormer voor de zonnepanelen. Er zijn 24 zonnepanelen. De omvormer en de zonnepanelen werden in 2013 geplaatst.

Berging
Via de tuin heeft u toegang tot een berging. Deze berging bevindt zich in het hoofdgebouw. Er is een tegelvloer met vloerverwarming aanwezig. De wanden zijn opgetrokken uit schoonmetselwerk en er zijn twee ramen.

Garage
De garage (afm. ca 6.90 x 3.50 m) is in spouw gebouwd, maar aan de zijde van de tuin open. Mocht u liever een gesloten garage willen: de fundering waarop de muur geplaatst kan worden, is al aanwezig. Er is een rolpoort die op afstand te openen is. Op de vloer liggen tegels en tegen het dak zijn keurige panelen aangebracht waarin spotjes aanwezig zijn.

TUIN
De tuin is mooi aangelegd. Direct grenzend aan de woning bevindt zich een mooi terras met een uitstekende zonligging. U kunt er heerlijk beschut zitten onder het grote elektrische zonnescherm. Via een beklinkerd pad bereikt u het tweede terras wat zich achter in de tuin bevindt. De tuin is voorzien van gazon en er zijn plantenborders met vele vaste planten en struiken. De voortuin is deels verhard en er zijn een viertal parkeerplaatsen gerealiseerd. De tuin is afgescheiden van de buurpercelen door middel van hagen.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning is gebouwd in 2006. In 2007 werd de garage gerealiseerd.
– De woning is degelijk gebouwd en uitstekend geïsoleerd.
– De aanwezig kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium en er zijn geïntegreerde rolluiken aanwezig.
– Zowel de verlichting als de elektrische rolluiken zijn op afstand bedienbaar middels het BUS-systeem wat nog kan worden uitgebreid.
– De woning is voorzien van een klimaatregeling met 4 zones.
– Buiten de heteluchtverwarming is in de woonkamer en in de ouderslaapkamer een airco/verwarmingsunit aanwezig die op elektriciteit draait. De aanwezige zonnepanelen hebben een dusdanige capaciteit dat hiermee ook een groot deel van de koeling/verwarming met de airco/verwarmingsunits in het voor- en najaar kan worden gerealiseerd.
– Er is een beregeningsput met pomp en er is een infiltratiesysteem. De infiltratiekratten hebben een totale inhoud van circa 4,5 m3. Het regenwater van het dak wordt opgevangen in deze kratten en vervolgens langzaam afgegeven aan de tuin.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een bijzonder hoogwaardig afgewerkte en degelijk gebouwde woning in een mooie en groene woonomgeving. De woning heeft een praktische indeling en is erg ruim. De tuin is mooi aangelegd en heeft een goede zonligging.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in binnen het eerste ruimte-voor-ruimte project van de gemeente Asten. Tijdens de ontwikkeling van dit project vond men het erg belangrijk dat deze nieuwe wijk een groene uitstraling kreeg en dat is prachtig gelukt. Als u vanuit de Voorste Heusden de Kuijperlaan in rijdt doet u dat via een “stenen poort”: Aan beide zijden van de straat staan stenen zuilen die deze prachtige straat nog extra uitstraling geven. De Kuijperlaan is een echte laan met brede groenstroken met grote bomen aan beide zijden van de weg. De tuinen van de woningen zijn omgeven door groene hagen en struiken. Op korte afstand bevindt zich de Kasteelruïne, een rijksmonument waartoe ook de omliggende landerijen behoren. Het centrum van Asten bereikt u binnen 5 autominuten.

Locatie: