’t Hoekske 1 b Heusden

Specificaties:

Verkocht onder voorbehoud: € 310.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 84 m2
  • Perceeloppervlakte: 134 m2
  • Inhoud: 320 m3
  • Bouwjaar: 2008

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Mooi gelegen middenwoning met efficiënte indeling, twee slaapkamers en 10 meter diepte achtertuin met overdekt terras. Deze woning is uitstekend geïsoleerd en gebouwd onder gebruikmaking van mooie materialen.

Bijzonderheden
– Gebouwd in 2008, volledige geïsoleerd. Energielabel A.
– Erg mooi van architectuur en goed afgewerkt.
– Lange ramen met mooie lichtinval.
– Smaakvolle keuken en brede woonkamer.
– Tegelvloer met vloerverwarming op de volledige begane grond en in de badkamer.
– Luxe badkamer en twee mooie slaapkamers.
– Grote bergzolder.
– Overdekt terras over de volle breedte van de woning.
– Onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden met tuinberging.
– Mooie ligging: aan de rand van Heusden met aan de overzijde van de straat een woonboerderij.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot de hal van de woning. Hier bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping, het toilet en de meterkast. Er is voldoende ruimte voor een kapstok. De wanden in de hal zijn geschilderd en op de vloer liggen grijze tegels.
Deze grijze tegelvloer ligt op de volledige begane grond en is voorzien van vloerverwarming.

Toilet
De toiletruimte is geheel betegeld met witte wandtegels. Het tegelwerk achter het toilet is net als de tegelvloer, grijs van kleur. Er zijn een zwevend toilet en een fontein aanwezig.

Woonkamer
Via een zwart geschilderde hoge deur heeft u vanuit de hal toegang tot de woonkamer met open keuken. Omdat in deze deur een lang raam aanwezig is en zich naast deze deur nog een raam bevindt, profiteert u in de woonkamer ook van het licht dat in de hal binnenkomt.

De woonkamer is op de tuin georiënteerd. De grijze tegelvloer is hier gecombineerd met geschilderde wanden. In de achtergevel bevinden zich grote ramen en een deur die toegang geeft tot het overdekte terras en de tuin.
Extra bergmogelijkheden vindt u in de vaste kast onder de trap. Hier bevindt zich de unit voor de vloerverwarming.

Keuken
De keuken ligt aan de voorzijde. Er is een groot raam aanwezig van waaruit u mooi uitkijkt over de landelijke woonstraat.
De keuken is in een lengteopstelling geplaatst en heeft een moderne uitstraling. Het werkblad is ruim en er zijn voldoende kastjes en lades. Ingebouwd zijn een vaatwasser, een magnetron/oven, een 4-gaskookplaat, een rvs-afzuigkap en een koelkast.
Aan de overzijde bevindt zich het tweede gedeelte van de keuken. Hier vindt u extra bergruimte is diverse lades.

1e verdieping
Via de lichtgrijs geschilderde trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer en een vaste kast met de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Slaapkamer 1
De grootste slaapkamer is gelegen aan de straatzijde. Deze kamer is voorzien van een grote dakkapel en er is een vaste kast aanwezig onder een gedeelte van het schuine dak. Op de vloer ligt laminaat, de wanden zijn geschilderd.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is gelegen aan de tuinzijde en net als slaapkamer 1 voorzien van een royaal dakkapel. De wanden in deze kamer zijn geschilderd en deels voorzien van een behang. Op de vloer ligt laminaat.

Badkamer
In de badkamer vindt u een royale inloopdouche met thermostaatkraan en glazen douchedeur, een zwevend toilet en een vaste wastafel met een mengkraan waarboven een grote spiegel aanwezig is.
De wanden zijn betegeld met lichte wandtegels en achter het toilet, de vaste wastafel en in het nisje zijn donkere wandtegels aanwezig. Ventilatie is mechanisch – en op een natuurlijke wijze mogelijk.

2e verdieping
Via een vlizotrap bereikt u de grote bergzolder. Hier bevinden zich de gasgestookte cv-ketel (bouwjaar 2008) en de wtw-installatie. Er ligt een betonvloer en tegen het dakvlak bevinden zich witte isolatieplaten.

TUIN
De tuin is keurig afgescheiden en circa 10 meter diep (achtergevel tot poort).
Er ligt een grasmat met een plantenborder. Tegen de achtergevel van de woning is een groot overdekt terras aanwezig. Achter in de tuin staat een grotendeels houten tuinberging van circa 1.85 x 3 meter.
Via de poort heeft u toegang tot het achtergelegen pad.

LOCATIE
Deze woning ligt in een rustige woonomgeving aan de rand van Heusden. De woonstraat is landelijk en op korte afstand bevindt zich een speelveldje met speeltoestellen van de allerkleinsten. Vanuit de woning wandelt u zo het buitengebied in.

Locatie: