van den Eijndelaan 58 Someren

Specificaties:

Verkocht: € 585.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 138 m2
  • Inhoud: 640 m3
  • Bouwjaar: 1978

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Recent gemoderniseerde vrijstaande woning met aangebouwde garage. Deze woning ligt op een perceel van bijna 900 m2 waarop nog een stenen en een houten tuinberging staan. De ligging is erg mooi: De tuin grenst aan een brede groenstrook en schuin achter de woning liggen de voetbalvelden.

Bijzonderheden
– Gebouwd in 1978 en volledig gemoderniseerd in 2018.
– Woonkamer met open keuken met kookeiland en afzuigkap in kookplaat.
– Aparte speel-/werkkamer met open doorgang naar keuken.
– De volledige begane grond (exclusief de garage) is voorzien van vloerverwarming. De vloer werd tot op het zand verwijderd, geïsoleerd en opnieuw opgebouwd.
– Via bijkeuken rechtstreeks toegang tot de garage.
– Overloop met extra krachtige airco-/verwarmingsunit.
– 4 ruime slaapkamers en een volledig gemoderniseerde badkamer op de eerste verdieping.
– De volledige woning, met uitzondering van de voordeur en de dakkapel, is voorzien van rolluiken.
– 2 extra bergingen in de tuin en de mogelijkheid om via de achterzijde een tuinpoort te plaatsen die uitkomt op het Havenoord.
– De woning heeft overal dubbele beglazing. De muren zijn in 2019 na-geïsoleerd. Er zijn 12 zonnepanelen (uit 2013) aanwezig. De woning heeft energielabel C.
– Een basisschool bevindt zich op loopafstand.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een ruime hal met vide. Hier bevinden zich de open trap naar de eerste verdieping, het toilet en de vernieuwde meterkast (14 groepen, krachtstroom, gasmeter en glasvezelaansluiting).
De hal is voorzien van een lamelparket, wanden en plafond zijn gestuukt. Een grotendeels glazen deur met zwarte profielen geeft toegang tot de woonkamer met open keuken.

Toilet
De toiletruimte is modern uitgevoerd. Er zijn een zwevend toilet en een fonteintje aanwezig. De wanden zijn plafondhoog betegeld met lichtgrijze tegels. Er is een nisje aanwezig. Ook op de vloer liggen grijze tegels.

Woonkamer met open keuken
Deze L-vormige woonkamer met open keuken heeft grote ramen in zowel de voor-, zij- als achtergevel. De ruimte is niet alleen heerlijk licht maar u heeft ook en mooi uitzicht over de straat aan de voorzijde en de diepe tuin aan de achterzijde van de woning.
De woonkamer is ruim en biedt voldoende mogelijkheden voor het plaatsen van een zithoek. Een eethoek kan eenvoudig worden geplaatst tegen het kookeiland.
In de woonkamer ligt lamelparket terwijl in de keuken is gekozen voor een mooie grijze tegelvloer. De wanden en het plafond zijn gestuukt.

Keuken
De keuken is voorzien van een kookeiland met composiet blad waarin zich een 4 pits keramische kookplaat bevindt met een geïntegreerd afzuigsysteem.
Er zijn 4 kastjes aanwezig aan de ene zijde en grote lades aan de andere zijde.

Tegen de wand met de garage zijn hoge kasten aanwezig met daarin een grote koelkast en een combi magnetron/oven en een oven. De overige kasten bieden veel bergruimte.

De spoelbak en de vaatwasser bevinden zich in het gedeelte van de keukeninrichting wat tegen de wand met de speel-/werkkamer is geplaatst. Ook hier is het aanrechtblad uitgevoerd in composiet. Er is een Quooker kraan aanwezig.

Speelkamer / thuiswerkplek
De thuiswerkplek annex speelkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is via een open doorgang bereikbaar vanuit de keuken. Er is een groot raam aanwezig in de voorgevel, een tweede raam bevindt zich in de zijgevel. Het is een fijne lichte kamer. De vloer is voorzien van lamelparket, de wanden en het plafond zijn gestuukt.
De aanwezige kasten kunnen eventueel worden overgenomen.

Bijkeuken
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. Hier bevinden zich de aansluiting voor de wasmachine en droger. Vanuit deze bijkeuken heeft u toegang tot de garage en de tuin.
De vloer is betegeld en de wanden en het plafond zijn gestuukt en er is een designradiator aanwezig.

Garage
Deze garage heeft een afmeting van circa 6.00 x 3.50 meter en is te verwarmen via een radiator. Er is een elektrisch bedienbare roldeur aanwezig. Boven de garage bevindt zich een bergzolder die via een vlizotrap te bereiken is. De vloer is betegeld, de wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk. In de achtergevel bevindt zich een loopdeur die rechtstreeks toegang geeft tot de tuin.

1e verdieping
Via een trap met (betonlook) open traptreden, bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot vier slaapkamers en een badkamer. De overloop is voorzien van een laminaatvloer, wanden en plafond zijn gestuukt. Er is een dakkapel aanwezig waardoor de overloop prettig licht is.
Op deze overloop hangt een airco-/verwarmingsunit met een extra hoge capaciteit. In de zomer kan met deze unit een groot gedeelte van de woning gekoeld worden.

Slaapkamers
Er zijn vier slaapkamers aanwezig die allemaal zijn voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden en plafonds. Alle ramen hebben rolluiken.

Slaapkamer 1
De kamer bevindt zich aan de tuinzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 3.30 x 3.70 meter. Deze kamer is bijzonder efficiënt in te delen omdat er nauwelijks sprake is van schuine wanden. Er is een groot raam aanwezig.

Slaapkamer 2
Deze kamer bevindt zich aan de straatzijde van de woning en heeft een vloeroppervlak van circa 3.15 x 3.70 meter. Er is een raam in de zijgevel en onder de schuine delen van het dak zijn schuifkasten aanwezig.

Slaapkamer 3
Deze ruime kamer heeft een afmeting van circa 3.70 x 3.20 en bevindt zich aan de tuinzijde van de woning. Er is een raam met rolluik in de zijgevel. In deze kamer bevindt zich het luik wat toegang geeft tot de bergzolder op de tweede verdieping.

Slaapkamer 4
De vierde slaapkamer heeft een vloeroppervlak van ongeveer 2.75 x 3.20 meter en ligt aan de straatzijde van de woning. Ook hier bevindt het raam zich in de zijgevel. Onder de schuine delen van het dak zijn kasten afgescheiden.

Badkamer
De badkamer is geheel betegeld met moderne grijze wand- en vloertegels. De badkamer heeft een inloopdouche, een zwevend toilet en een badmeubel met dubbele wastafel waarboven een spiegelkast hangt. Onder de tegelvloer is elektrische vloerverwarming aanwezig. Deze ruimte kan elektrische geventileerd worden. Er is een raampje aanwezig waarvoor een rolluik geplaatst is.

2e verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap die zich in een van de slaapkamers bevindt. Hier bevindt zich de cv-ketel (Nefit Topline HR) die in 2002 werd geplaatst. Er is voldoende ruimte voor het opslaan van spullen die u niet dagelijks nodig heeft.

TUIN
Deze woning heeft een mooie en diepe achtertuin die op het zuiden georiënteerd is. U heeft de middagzon op de achtergevel.
Direct grenzend aan de woning bevindt zich een groot terras waarvan de verharding doorloopt als pad richting een houten tuinberging.
Een tweede (stenen)berging bevindt zich naast het terras en is circa 5.25 x 2.90 meter groot.

De tuin is voorzien van een grasmat, er zijn plantenborders en groene hagen.
Er is nauwelijks bebouwing achter de woning. Langs de tuin ligt een brede groenstrook. En als u schuin naar achteren kijkt ziet u de bomen rondom de voetbalvelden. De trampoline en het speelhuisje worden ter overname aangeboden.

AANVULLENDE INFORMATIE
• Vrijwel de volledige woning is voorzien van rolluiken.
• Deze woning is bijna volledig voorzien van domotica verlichting. Dit wil zeggen dat de verlichting alleen te bedienen is via afstandsbedieningen aan de muur en via app. Bediening kan ook spraak gestuurd. Alle lampen zijn ledlampen waarvan de warmte van de kleur kan worden ingesteld. Een deel van de verlichting is uitgevoerd als RGB-led verlichting waarbij ook verlichting in kleur mogelijk is. De ledlampen blijven in de woning achter. De armaturen waarin deze ledverlichting zit, wordt ter overname aangeboden.
Er zijn nauwelijks elektra leidingen aanwezig in de muren.
• Onder de houten vloer in de woonkamer ligt vloerverwarming. Het is verstandig om tijdens het stookseizoen de temperatuur geleidelijk te laten variëren en zoveel mogelijk constant te houden omdat de vloer anders kan uitzetten of krimpen.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in een rustige en brede woonstraat in Someren-Eind. In de omgeving staan voornamelijk vrijstaande en halfvrijstaande woningen. Een basisschool bereikt u binnen enkele wandelminuten.

Locatie: