Zagershof 7 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 485.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 121 m2
  • Perceeloppervlakte: 236 m2
  • Inhoud: 580 m3
  • Bouwjaar: 2001

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Dit is een efficiënt ingedeelde patiowoning met een prachtige uitstraling!
Hier woont u op loopafstand van de winkels en toch rustig.
U kunt er een leven lang blijven wonen: alle woonvoorzieningen bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn twee extra slaapkamers en een tweede badkamer aanwezig. De patiotuin is mooi aangelegd en onderhoudsvriendelijk. Er is een tuinberging aanwezig.
De hoge ramen in de voorgevel zorgen voor een mooie lichtinval op zowel de begane grond als op de eerste verdieping. De achtergevel van de woonkamer bestaat zelfs bijna volledig uit glas. Het is een heel lichte woning waar zowel senioren als een klein gezin met veel plezier kunnen wonen.

Bijzonderheden op een rij:
– Prachtig vormgegeven woning met grote ramen en daardoor een erg mooie lichtinval.
– Mooie woonstraat met haagjes en hoge bomen, doodlopend voor autoverkeer.
– Drie slaapkamers en twee badkamers waarvan 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond. Ideaal voor als u nu of in de toekomst gelijkvloers wil wonen.
– Op loopafstand van het centrum.
– Onderhoudsvriendelijke patiotuin op het zuidwesten met groot overdekt terras.
– Extra tuinberging van circa 1.60 x 4.25 meter die, volledig uit het zicht, achter de woning ligt.
– Energievriendelijk:
de woning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel A.

INDELING
Begane grond
Direct bij binnenkomst is het effect van de mooie architectuur al zichtbaar: de voordeur van de woning geeft toegang tot een hal met hoge vide en lange ramen. De lichtinval is erg mooi. In deze hal ligt een tegelvloer. De wanden zijn geschilderd. In de hal bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping en vanuit deze hal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer.

Toilet
De toiletruimte is tot circa 1,40 meter betegeld met lichte wandtegels. Op de vloer liggen bijpassende vloertegels. Er zijn een zwevend toilet en een fonteintje aanwezig. Deze ruimte wordt mechanisch geventileerd.

Woonkamer met open keuken
De woonkamer met open keuken is circa 46 m2 groot. In de woonkamer ligt een houten vloer, in de keuken liggen vloertegels. De wanden zijn voorzien van behang.
De achtergevel van deze woonkamer bestaat vrijwel volledig uit glas. Er is een schuifpui aanwezig die rechtstreeks toegang geeft tot een overdekt terras. Door de grote ramen in deze achtergevel kijkt u uit over de mooie patiotuin.
Ook in de voorgevel zijn grote ramen aanwezig. Van hieruit heeft u zicht op de woonstraat met de beukenhaagjes en de eikenbomen.
De lichtinval is uitzonderlijk mooi.

Keuken
De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en uitgevoerd in kunststof. U vindt er een magnetron/oven, een koelkast en een 4-pitsgaskookplaat waarboven een afzuigkap hangt. De achterwand is betegeld met lichte wandtegels.
Vanuit deze keuken heeft u toegang tot het overdekte terras en de tuin.

Een open doorgang geeft toegang tot de bijkeuken en de slaapkamer.

Slaapkamer
De slaapkamer ligt aan de tuinzijde en heeft een afmeting van circa 4 x 3.60 meter. Er is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een linnenkast.
Er ligt vloerbedekking en de wanden zijn voorzien van behang. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer.

Badkamer
De badkamer is erg ruim. U vindt er een ligbad, een douche, een zwevend toilet en een vaste wastafel waarboven een spiegel hangt. De wanden zijn plafondhoog betegeld.

Bijkeuken
De bijkeuken bevindt zich naast de keuken. De vloer is betegeld en er is een werkblad aanwezig waaronder zich de aansluitingen voor de wasapparatuur bevinden. Van hieruit heeft u toegang tot de garage.

Garage
De garage is voorzien van een houten toegangsdeur waarin een loopdeur aanwezig is. Er ligt een tegelvloer.

Meterkast
De meterkast bevindt zich aan de buitenzijde van de woning. De deur bevindt zich naast de garagepoort. Hier vindt u de gasmeter, de elektriciteitsmeter en hier komt de glasvezel binnen. (De watermeter bevindt zich in de put achter de voordeur.)

1e VERDIEPING
Via een met tapijt beklede trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Er is een raam aanwezig en ook de hoge ramen in de vide zorgen voor extra lichtinval. Op deze overloop ligt vloerzeil, de wanden zijn voorzien van behang. Vanuit deze overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers, een badkamer en vaste kast waarin de cv-ketel hangt.

Slaapkamers
De slaapkamers op deze verdieping zijn respectievelijk circa 3.25 x 5.75 en 3.80 x 2.70 meter groot. Er ligt vloerzeil, de wanden zijn voorzien van behang. Beide kamers hebben grote ramen.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een vaste wastafel met planchet en spiegel en een douche met douchebak en thermostaatkraan. Er zijn glazen bouwstenen toegepast waardoor indirect daglicht aanwezig is. Tegelwerk en sanitair zijn licht van kleur.

2e VERDIEPING
Via een vlizotrap heeft u toegang tot de bergzolder op de tweede verdieping.
Deze ruimte is circa 1.80 x 3.70 meter groot en circa 1.35 meter (gemiddeld) hoog. Hier hangt het balansventilatiesysteem.

Patiotuin
De patiotuin is circa 6.60 breed en 9 meter diep. Grenzend aan de woning is een royaal overdekt terras aanwezig waarboven een elektrisch bedienbare luifel is aangebracht. Het overdekte terras is groot genoeg om een grote eettafel of royale loungeset te kunnen plaatsen. Achter in de tuin is een plantenborder aanwezig.
De erfafscheiding is uitgevoerd in hout en grotendeels begroeid met een klimop. Het uitzicht vanuit de woonkamer naar achteren toe is mooi groen.
Achter de woning, uit het zicht, bevindt zich een tuinberging van circa 1.58 x 4.25 meter.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Deze woning heeft eigenlijk alles: de woning heeft een mooie uitstraling, een fijne lichtinval, een sfeervolle patiotuin en is levensloopbestendig. U woont in het centrum maar toch rustig.

LOCATIE
Deze woning ligt aan het Zagershof, een voor auto’s doodlopende woonstraat. Deze straat is voorzien van mooie straatklinkers, er zijn hoge bomen en er is een mooie straatverlichting. Alle voortuintjes zijn afgescheiden met beukenhaagjes.
Aan het einde van de doodlopende weg is een trap aanwezig die toegang geeft tot het parkeerterrein wat hoort bij winkelcentrum “Emmapassage”. In dit kleinschalige overdekte winkelcentrum vindt u een supermarkt en een viswinkel. Het centrum van Asten met o.a. de Hema, de Albert Heijn en het gemeentehuis, bereikt u binnen enkele wandelminuten.

Locatie: