Binnenkort te koop

Asten, Ommelseweg 9

Jaren ’30 woning met diepe tuin, gelegen op korte afstand van het centrum van Asten. Deze woning werd in 2001 fors vergroot. In de woning zijn de mooie jaren 30 details bewaard gebleven. De woning heeft hoge plafonds, er zijn paneeldeuren en nog diverse ramen met glas-in-lood. Via schuifdeuren is de woonkamer van de keuken gescheiden. Er zijn vier slaapkamers op de eerste verdieping, er is een mooie badkamer en apart toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich, onder sfeervolle balken, de vijfde slaapkamer. De tuin is bijzonder diep en is door de plaatsing van bergingen in twee delen gesplitst. Er is een mooi terras en er is een zwembad.

Perceelsoppervlakte        : 715 m2

Aanvaarding                       : in overleg

Vraagprijs                            : € 440.000,= kosten koper

Asten, Langstraat 21 B

Bijzonder mooi afgewerkt appartement gelegen op de 2e verdieping in appartementencomplex “Gutenberg”. Dit appartement is ruim opgezet en door de vele ramen heerlijk licht. De woonkamer met open keuken is circa 85 m2 groot, er is een luxe badkamer en er zijn twee slaapkamers. Vanuit het balkon kijkt u prachtig uit over de Langstraat en de Burgemeester Wijnenstraat. U woont er in het centrum van Asten met alle faciliteiten op loopafstand.

Parkeren kunt u in de parkeerkelder, waar zich tevens ook de bijbehorende berging bevindt.

Inhoud                                  : circa 535 m3

Aanvaarding                       : in overleg

Vraagprijs                            : € 475.000,= kosten koper

Liessel, Hazelaar 38

Ruime twee-onder-een-kap woning met garage. Deze woning beschikt over een ruime en lichte woonkamer, leefkeuken en garage. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer. Op de 2e verdieping bevindt zich een 5e slaapkamer.

Perceelsoppervlakte        : 328 m2

Aanvaarding                       : in overleg

Vraagprijs                            : € 325.000,= kosten koper

Asten, Schutter 41 en 42

Prachtig gelegen nieuw gebouwde tweekapper. Deze woningen zijn inmiddels grotendeels klaar. U kunt er gerust al langsrijden. Zodra de steigers zijn verwijderd, laat ik nieuwe foto’s maken en worden de woningen uitgebreid gepubliceerd. Als u er langsrijdt zult u zien dat deze woningen gebouwd zijn met prachtige stenen en vlakke pannen. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout. Deze kozijnen worden in een lichte kleur geschilderd. Uiteraard zijn deze woningen uitstekend geïsoleerd.

Algemeen;

  • De vloer wordt voorzien van een smeervloer.
  • De wanden worden sausklaar opgeleverd.
  • Het plafond bestaat uit breedplaatvloeren waarvan de naden zijn dicht gezet. Op de tweede verdieping kijkt u tegen de keurige witte plafondplaten.
  • Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig. Op de 1e verdieping bevinden zich radiatoren. Op de tweede verdieping zijn geen radiatoren aanwezig maar omdat hier de cv-ketel hangt kan dit altijd nog eenvoudig gerealiseerd worden. De cv-ketel die geplaatst gaat worden is een Nefit HR combiketel type CW5.
  • Een keukeninrichting is niet inbegrepen. U heeft overigens de mogelijkheid om de keuken zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde te plaatsen.
  • De toiletruimte wordt voorzien van een zwevende toilet en een fontein. De badkamer wordt voorzien van een toilet een douche, een vaste wastafel en een ligbad. De afwerking is neutraal en behoorlijk luxe. Voor de indeling van het toilet en de badkamer verwijs ik graag naar de bijgevoegde tekening.
  • De binnendeurkozijnen worden uitgevoerd in hout.
  • Er wordt een dichte trap geplaatst die toegang geeft tot de 1e verdieping, de trap naar de 2de verdieping heeft open traptreden. De trappen worden in de grondverf gezet.
  • Er wordt een carport gerealiseerd die aan de onderzijde wordt afgetimmerd met Multiplex.

 

Perceelsoppervlakte                   : Schutter 41:  338 m2,                         Schutter 42:  269 m2

Aanvaarding                                  : In overleg                                                Schutter 42: in overleg

Vraagprijs                                       : Schutter 41:  € 378.000,= k.k.,       Schutter 42 : € 329.000,= k.k.

 

Tekeningen Schutter 41

Tekeningen Schutter 42